סרוקסט ואורגזמה נשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרוקסט ואורגזמה נשית
    גלי
    03/03/2014

שלום רב
    אני בת 39 ובמשך שנים מטופלת בהפרעת חרדה בתרופות שונות ( שהוחלפו מדי פעם בהתאם לצורך ) . הטיפול מלווה שיחות ע"י אותו הרופא. אני לרוב מאושרת , אם לשני ילדים קטנים ותפקודי היומיומי טוב מאד.
    במשך 3 שנים נטלתי רסיטל 20 מג והצלחתי לגמור באוננות בקלות ( אם כי לא בעזרת בן הזוג - אני עדיין מנסה ללמד אותו כיצד לגרום לי לגמור בצורה קצת יותר ממוקדת כי הוא מסתער ולא ממוקד .. לא תמיד קל לי לגמור לידו אבל אני משתדלת לעבוד על הנקודה הזו גם בטיפול האישי שלי)
    לפני חודש נוכח רצף של התקפי חרדה חריפים נוכח קשיים אישיים שחוויתי הוחלט במשותף, ע"י הרופא המטפל לבצע חילוף וניטל כעת 20 מג סרוקסט . התוצאות טובות מבחינת מיגור התקפי החרדה ואני חשה הרבה יותר טוב וזה חשוב לאין ערוך האורזמה חטפה מהלומה קשה . קשה לי הרבה יותר באוננות להגיע לפורקן ובסקס האחרון עם בן זוגי פשוט " הרמתי ידיים " .
    1. האם ישנה תרופה שניתן ליטול לצד הסרוקסט שעשויה להקל מעט על תופעת לוואי זו ? אתייעץ גם הרופא שלי כמובן
    2. קניתי ויברטור קטן ( רוקט פוקט שדי מתאים לסקס זוגי ) ובפעם הראשונה שניסיתי יחד עם בן הזוג , לא הצלחתי לגמור , הוא גם היה להוט מדי לגמור בעצמו ואפשר לומר שאני פיספסתי גם הסיטואציה היתה לי קצת חדשה ( אגב בן הזוג שלי מבחינתו : " אני באמת מנסה ומשתדל אבל מה לעשות התרופה שלך מפריעה / אשמה...)
    מצד אחד אני שמחה ששבתי לעצמי שהרי התקפי החרדה פוגעים לרוחב בכל היבט תפקודי אבל כעת כשאני חשה יותר טוב ומאד בא לי סקס הידיעה מראש שהאורגזמה רחוקה ממני כ"כ מתסכלת אותי מאד ומורידה לי את החשק לעשות סקס. גם זה שפעם ראשונה הויברטור לא עזר תסכלה אותי עוד יותר . אציין כי עדיין לבד יותר קל לי
    אודה לתשובתך המקצועית
    רוב תודות
    מישמיש ( מתוסכלת -:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרוקסט ואורגזמה נשית

הוספת תגובה

• סרוקסט ואורגזמה נשית - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    05/03/2014

צר לי לקרוא את מצוקתך. יחד עם זאת, סרוקסט ידועה כתרופה המעכבת אורגזמה באופן משמעותי. את אמורה לדבר עם הרופא המטפל שלך שישנה את התרופה....או לחיות מאושרת....אבל עם הקושי שאת מתארת :-(

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו