מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוק לייעוץמודאג16/03/2014
שלום מכובדיי, אני מתנצל מראש על האורך, אשמח לייעוץ מכם.
אני בחור בן 29, מהנדס בהשכלתי ועובד בתור מתרגל אקדמאי.
בשנה וחצי האחרונות אני מטופל בתרופת פרופסיה נגד התקרחות כאשר היא עושה לי תופעות לוואי של ירידה מאוד דרסטית בחשק המיני, כמו כן אובחנתי כסובל מהפרעה טורדנית כפייתית OCD ובעקבות כך אני מטופל בתרופות.
אני מטבעי בחור מאוד ביישן ומופנם, בעל קבוצת חברים מצומצמת המבלה איתם בתדירות נמוכה. אני ממש מתבייש במה שאני הולך לכתוב אבל לא הייתה לי עד היום מערכת יחסים רצינית עם בנות כלומר יש לי קושי והרבה הססנות בלהתחיל.
בעקבות הטיפול בתרופות שהזכרתי יש לי ירידה מאוד חדה בחשק המיני, שזה בא לידי ביטוי למשל באוננות.
הייתי בטיפול פסיכולוגי מספר חודשים אבל הפסקתי אותו אחרי שהתברר שכל מה שעניין את הפסיכולוגית זה איך לחלוב ממני יותר ויותר כסף.
ההורים לוחצים עליי להתחתן ומכייון שכמו שהזכרתי שלא הייתה לי אף פעם מערכת יחסים רצינית (הדייט האחרון שהיה לי היה לפני 3 שנים) אני לחוץ ולא יודע מה לעשות כאשר תיכנס לתוך חיי בחורה.
אני מנסה את מזלי באתרי הכרויות אבל לצערי לא יוצא משם כלום.
יש לציין שבנוסף להכל אני בתול.
אנא מכם, אני במצב לא פשוט...אשמח לעזרה מכם.
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוק לייעוץ - תגובה
נטע ידיד31/03/2014ממליצה שתפנה לטיפול מיני, חשוב שהמטפל/ת יהיה מומחה בתחום הטיפול המיני, ישנן מרפאות שעוסקות בתחום ומטפלים פרטיים, קשה לענות על סוגיה כזו כאן, היא מורכבת מתשובה על רגל אחת. אינך הבחור היחידי הבתול בגיל הזה עם ליווי מקצועי מתאים תוכל להתגבר על כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)