טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני עוד מעט בת 24 ועדיין בתולה רציתי לדעת אם זה משנה לי בגוף משהו מבחינה הורמונלית או שזה משהו שהוא לא טוב? ואם הקרום נקרע בגיל כזה? ואם שאני יקיים יחסי מין זה יהיה שונה מביחנת ההנאה? בכלל זה נורא אם מחכים עד גיל כזה???? תודה רבה (סליחה על הבורות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פשוט לא אין זה משנה מתי תתחילי לקיים יחסי מין זה לא יפגע בך אם לא תקיימי גם יחסי מין לעולם מצד שני תפסידי את ההנאה שבמין או ילדים שבאים כתוצאה . זהו בקיצור תחכי עם זה עד מתי שתמצאי לנכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
"אין הבישן למד" ההחלטה על גיל יחסי מין תלויה בהחלטתך , השקפתך ואמונותיך. אין בעיה להיות בתולה, אין השפעה הורמונלית ובעתיד כשתמצאי בן זוג ראוי יחסי המין יהיו תלויים בשניכם ובזוגיות שתבנו. אין הבדל באיכות יחסי המין..
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד