טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 24 ויש לי בן זוג חדש זה בדר"כ לוקח לי זמן לגמור במיטה אבל כבר היו לי כמה וכמה סוגי פרטנרים והיו כאלה שגמרתי איתם מהר יחסית וכאלה שבכלל לא גמרתי... אני חושבת שזה קשור בעיקר לרמת הנוחיות שלי עם הבן זוג מה לדעתכם הסיבות הנוספות לכך שאני לא גומרת איתו? הוא ממש עושה לי את זה ואני מאוד חרמנית כשאנחנו שוכבים אז זה לא בגלל חוסר רצון או משהו כזה כי אני רוצה מאוד.. ובכל זאת שכבנו פעם אחת ולא משנה כמה היה כיף וכמה ניסיתי להיות משוחררת, לא הצלחתי לגמור... תודה על הייעוץ!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לעיתים אי היכולת לגמור קשורה באשה עצמה, ברגשות, מחשבות, חרדות וכו' לעיתים זה קשור לדרך הגירוי של בן הזוג. האם את ממקדת ומדריכה אותו בליווי היד שלך? האם את מסבירה לו מה מענג אותך בזמן הגירוי? האם המשחק המקדים מספיק ארוך עבורך ומספיק מגרה? אם על כל אלה התשובות הן חיוביות במאה אחוז אני ממליצה על רכישת ויברטור מיני קטן כחלק מהמשחק המיני. תשתמשי בו לבד ותגיעי איתו לאורגזמה בהמשך תוכלו לנסות אותו ביחד כחלק מהמשחק המיני, זה עשוי לשחרר אותך ולעזור לך לגמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד