לא מצליחה לגמור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לגמור
    הילה
    24/03/2014

אני בת 24
    ויש לי בן זוג חדש
    זה בדר"כ לוקח לי זמן לגמור במיטה אבל כבר היו לי כמה וכמה סוגי פרטנרים והיו כאלה שגמרתי איתם מהר יחסית וכאלה שבכלל לא גמרתי... אני חושבת שזה קשור בעיקר לרמת הנוחיות שלי עם הבן זוג
    מה לדעתכם הסיבות הנוספות לכך שאני לא גומרת איתו?
    הוא ממש עושה לי את זה ואני מאוד חרמנית כשאנחנו שוכבים אז זה לא בגלל חוסר רצון או משהו כזה כי אני רוצה מאוד.. ובכל זאת שכבנו פעם אחת ולא משנה כמה היה כיף וכמה ניסיתי להיות משוחררת, לא הצלחתי לגמור...
    תודה על הייעוץ!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לגמור

הוספת תגובה

• לא מצליחה לגמור - תגובה

נטע ידיד
    31/03/2014

לעיתים אי היכולת לגמור קשורה באשה עצמה, ברגשות, מחשבות, חרדות וכו' לעיתים זה קשור לדרך הגירוי של בן הזוג.
    האם את ממקדת ומדריכה אותו בליווי היד שלך? האם את מסבירה לו מה מענג אותך בזמן הגירוי? האם המשחק המקדים מספיק ארוך עבורך ומספיק מגרה? אם על כל אלה התשובות הן חיוביות במאה אחוז אני ממליצה על רכישת ויברטור מיני קטן כחלק מהמשחק המיני. תשתמשי בו לבד ותגיעי איתו לאורגזמה בהמשך תוכלו לנסות אותו ביחד כחלק מהמשחק המיני, זה עשוי לשחרר אותך ולעזור לך לגמור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו