מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת תשובה בהולה בהולהrebeka44407/04/2008
אני בתולה מבוגרת (30) וסתם מתוך ביישנות וחוסר מעגלי חברים. החלטתי שאני נכנסת לאתר סטוצים ופשוט עושה את זה עם מישהו אקראי רק בשביל לעשות את זה כבר ולא להיות בתולה. וזה היום אמור לקרות. ופתאם אני מפחדת וחוששת אולי בכל זאת אני צריכה לחכות שזה יקרה מתוך אהבה? ובעצם זה האישיו הכי גדול שלי בפגישות שאני כל כך מובכת מהרגע של הסקס שאני לא מגיעה אליו
מה לעשות אני אובדת עצות ????
אודה לתשובות כנות ומהירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכי על זה
Robert07/04/2008הסיחרור של כן או לא רק יוסיף וישגע אותך.לכן לכי על זה ללא מחשבה ארוכת טווח על תוצאות!! חשוב מבחינתך למצוא "פרטנר" כזה שיול להפוך עבורך את הרגע למהנה ומענג. כשתדעי מהו מין תוכלי לשלב את זה גם באהבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק בקשר בפעם הראשונה
רועי סטודנט2607/04/2008לדעתי את צריכה להכיר מישהו וכשתכירי את האדם הנכון תיהי מספיק פתוחה וקשורה אליו שתוכלי לספר לו בעצמך על "הבעיה" ויחד תפתרו אותה בהנאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצר לי אך ההחלטה ביידך!
עידן מיליצ'ר08/04/2008אישית ההיתי ממליץ לך בחום להתייעץ עם בעל מקצוע, לא רק לגבי נקודה זו איתה את פונה לפורום.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממליצה בכלל
לינדה08/04/2008הייתי אומרת שעדיף ללכת לפסיכולוגית לעבוד על הבטחון העצמי שתכירי אנשים ובן זוג לחיים זה יוסיף לך מלאות לחיים......חברים זה דבר מאוד חשוב.....וחוצמזה לכי תדעי עם מי את נפגשת באינטרנט אולי הוא איזה סוטה שלא נדע......שלא ישאיר לך איזו טראומה.........לא ממליצה לך בכלל אז מה אם את עדיין בתולה לא ביג דיל בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הייתי ממליץ
ראובן08/04/2008את רוצה לא להיות בתולה נסי אם מישהו כמוני יש לי 30 ס"מ אני אפתח אותך ותהני כמה שלא נהנת מעולם מיספר גמירות חלום בוילה שלי אבל המלצה הייתי רוצה לפתוח אותך אבל חישבי תני לזה לזרום אם מישהו שאת אוהבת אולי זה יביא מישהו שיאהב אותך שחיכית לזה עבורו זה לא חוכמה לאבד בתולין אם חיכית עד הלום את יכולה לבתק אותן לבד עם ויברטור או אפילו מצחיק בניתוח אם את רוצה אני פה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרעת אותי מצחוק :)
קובי23/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי שקראתי את התגובה של ראובן
קובי23/04/2008אני ממליץ לך ללכת על (כל) ה-30 ס"מ שלו.
זו תהיה חוויה ראשונה בלתי נשכחת. מה שבטוח בתולה את כבר לא תהיי אחרי טיפול של ראובן. נשאלת השאלה האם תוכלי ללכת ישר לאחר מכן , או שמא תפתחי חיבה עזה ובלתי מוסברת לסוסי פוני וצינורות ניקוז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרנית
מישהי25/04/2008מה עשית בסוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)