טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אז ככה יש לי איבר מין שנוטה לצד שמאל בערך כ30 מעלות +-, כלומר אחרי כ2 ס"מ הוא "מתעקל".. עדיין לא קיימתי יחסי מין כי אני לא יודע אם זה אפשרי אז מה שעשיתי הוא: לקחתי שני גלילים כאלו של נייר טואלט רגיל וחיברתי בינהם שיצור לי מעין צינור של כ20 ס"מ כמובן בקוטר של גליל נייר רגיל.. והצלחתי להכניס את איבר מיני כולו כלומר עד השק של האשכים.. האם זה אומר שאצליח לקיים גם יחסי מין תקינים או שגליל נייר טואלט הוא בעל קוטר גדול יותר משל אישה ? מן הסתם הרגשתי שאיבר מיני נוטה יותר לצד שמאל ואולי גם חלק קטן מהצד הימיני שלו אולי נשאר בחוץ אולי. הקוטר שלי נראה לי נורמלי וזה הגיע בתוך הגליל לכ13 ס"מ..
האם זה אומר שאפשר להסתדר עם עקמת כזו ב"חיים האמיתים"?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא נראה לי שתהיה לך בעיה לחדור לנרתיק אישה , אברי המין הם בצורות וזויות שונות אין דמיון בין אחד לשני. זוית לא מפריעה לחדירה. בסופו של דבר כל זוג מוצא את התנוחה המתאימה לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד