טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום...לפי מה שידוע כשהגבר גומר אז יוצא נוזל לבן מאיבר המין שזה ה"שפיך"...האם כשאישה גומרת אז חובה שתמיד ייצא גם נוזל מסויים?...אני שואל משום שיש לי חברה וכששכבתי איתה אז היא אמרה שהיא גמרה אך לה בניגוד אליי לא יצא שום נוזל כלשהו...אז הגיוני שהיא גמרה?...אשמח אם תעשו לי סדר בדברים תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה הכוונה "הן מרטיבות או לא שופכות"? שבמהלך גירוי מיני אז רטוב להן באיבר המין אך הן לא מוציאות בזמן הגמירה נוזל מסויים? זו כוונתך?...אז בעצם אתה אומר שזה הגיוני שהיא "גמרה"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד