בעיה בחשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בחשק מיני
    מלי
    10/04/2008

היי, אני נשואה כבר שנה ויש הבדל של 10 שנים בגיל ביני לבין בעלי, בעלי בן 33. לפני כ4 חודשים ילדתי בת. הבעיה במערכת היחסים שלי היא שמאז ההריון כחודש לפני הלידה ועד לפני כשבוע(בערך כ5 חודשים), אני ובעלי לא שכבנו. היו לנו הרבה ריבים בנושא כי גם ככה ההערכה העצמית שלי אמרי הלידה קצת ירדה למרות שהגוף שלי לא השתנה כל-כך, הרגשתי ממש מושפלת שהוא לא יזם איתי קיום יחסי מין. לפני כשבוע שכבנו וגם זה נראה לי כי הוא כבר לא רצה לריב איתי פשוט. בבקרים גם כשאני שמה לב שיש לו זיקפה ומנסה איכשהו לגעת בו הוא בעדינות משנה תנוחה. ייתכן כי זה בגלל שהילדה איתנו בחדר, אך יש לי הרגשה כי העוררות המינית שלו והחשק המיני שלו פשוט התמוגג ואיננו, כלפי לפחותץ זה ממש עצוב כי זו אמורה להיות התקופה הכי יפה בחיינו. האם תוכלו לעזור לי ולייעץ אייך אני יכולה לשנות את המצב?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בחשק מיני

הוספת תגובה

• תקשורת

justme2enjoy
    10/04/2008

שימי רגע את נושא המין בצד, איך התקשורת ? אולי משם זה מגיע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מלי
    10/04/2008

אני מנסה לדבר איתו לשאול, להתעניין אבל הוא מטיבו בן אדם סגור ולאחר הנישואין והולדת הילדה הפכנו למעין משפחה טיפוסית מהסרטים שיושבים ביחד וצופים בטלויזיה אחרי הארוחה וכמעט לא מדברים. גם כשאני מנסה לדבר ולשאול הוא בדרך כלל עונה ישירות על השאלה וזהו. אני מאוד אוהבת את בעלי הוא בן אדם מקסים והתחתנתי איתו מסיבה אבל אני כבר לא יודעת אייך להגיע אליו אני מרגישה שהגענו למעין מעגל סגור שלא מצליחים לצאת ממנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי מה שאת מתארת

12/04/2008

כדאי שתגשו לטיפול זוגי לשיפור התקשורת בכל הרמות וכדי לשבור את מעגל התסכול שהולך ונבנה בקרבך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעתי

מישהי
    13/04/2008

קודם כל , איך היה הסקס בינכם לפני ההריון שלך?
    בזמן ההריון ?

בעלך היה איתך בלידה? אם כן, יש גברים שנכנסים ל"טראומה" כזאת שלוקח להם זמן להחזיר את המשיכה לאישה שלהם.

יכול להיות שבזמן ההריון המתקדם שלך או אחרי הלידה בעלך "דאג" לעצמו? (התרגל לעשות ביד בנוח או שמצא לו תחליף אצל מישהי אחרת??)

תנסי לברר את הנקודות האלו
    בעיות לא נפתרות לבד, ובטח שלא נעלמות

תעדכני כאן איך התמודדת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו