נשיקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשיקות
    הדר
    16/05/2014

שלום

נשואה 17 שנים לבעל מקסים. (שנינו בני ארבעים + ארבעה ילדים ). שנינו אנשי קריירה, יחסי המין בינינו טובים. יש לי בעיה קטנה. בעלי לא מוכן לנשק אותי על השפתיים . ניסיתי לשאול אותו מספר פעמים אך הוא מתחמק . אני אוהבת להתנשק וזה ממש חסר לי. אגב, אגב אני חתיכה כך שלא מדובר כאן על דחייה. האם זה נורמלי ומה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשיקות

הוספת תגובה

• נשיקות - תגובה

אורית פס
    18/05/2014

אכן בעיה, עבור נשים רבות נשיקות ארוטיות הן מאד משמעותיות הן עמ"נ להתעורר מינית והן כדרך להעצים את האינטימיות ומפגש קרוב פנים מול פנים המלווה בקשר עין בהחלט מעצים תחושת קירבה ואינטימיות.
    לא ציינת מה היה במשך 17 שנות נישואין, מעולם לא היו נשיקות על השפתיים ? ואז מדוע את פונה כעת בקשר לכך? או אולי היו וזה נפסק מתישהו...?
    במקרים דומים בהם נתקלתי בקליניקה שמעתי תשובות כגון רתיעה מריח פה או שלא אוהבים את הנשיקה עקב יותר\פחות מדי רוק או שרבוב לשון עמוק מדי או אחיזה קשה מדי בשפתיים וכו'... לשם כך יש לעודד את בן הזוג להיות כן אחרת לא נתין לשנות ולפתור את הבעיה, פעמים רבות החשש לפגוע לא מאפשר לעות שנוי וחבל, אלו נושאים שבני זוג אמורים לדבר עליהם ברגישות וללא בקורת ןהאשמה.
    מנגד , יתכן שלבעלך קושי עם האינטימיות שבסיטואציה קושי שיש לו ביטויים נוספים ואז הפתרון יותר מורכב ולעיתים מצריך התיעצות עם גורם מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשיקה

הדר
    18/05/2014

תודה על התשובה המפורטת.
    בעלי לא נישק אותי על השפתיים ( אולי רק בחתונה ). אין לו בעייה לנשק אצלי כל מיני אזורים אחרים אבל לא בשפתיים. מדובר בבעל מסור מאד שמביע את אהבתו בהמון דרכים אבל לא יכול לנשק. עם השנים השלמתי עם זה אבל עכשיו זה ממש חסר לי ויוצר בי תחושת ריקנות. אני יכולה להשיג כמעט כל גבר אבל רוצה להתנשק עם בעלי. כשאני שואלת, אומר לי לעזוב את השטויות האלה. אשמח לעוד התייחסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדר -

בני
    30/05/2014

היי

אצלנו זה בדיוק הפוך!

אני מרגיש פספוס אדיר, כבר לא מנסה לשכנע, השלמתי עם המצב, ומתנחם בכך שזו הבעיה היחידה כי כל השאר בסדר פלוס.
    לפעמים חלומות מתגשמים...ולפעמים לא!
    ואולי...זה אפי' לטובה כי יש שאיפות לא ממומשות ויש מטרה שלא הושגה,
    תחשבי על זה.
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשיקה - תגובה

אורית פס
    21/06/2014

תשובתה של הדר היא דרך נוספת להסתכל על זה, אם ניסית הכול ולא עוזר אולי יש להרפות ולהשלים שבזוגיות אנחנו לא מקבלים כל מה שנרצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו