טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכולם . אני נאשוי +3 ילדים אשתי בת 43 אני בן 40 .הבעיה היא שיש לי חשק כל הזמן והיא אולי פעם בחודש אולי לא שוכבים פעם 1 כל שבוע ל10 ימים אני כל הזמן אני יוזם ברוב הפעמים מתקבל בסרוב למשל אני עייפה . ילדים בבית .אולי לא היום .ובגלל המצב הזה אני לחוץ מאוד מינית וששכבים זמן החדירה הוא שניות מיד שפיכה כמעט אני לא מרגיש ממש מהר.י ועוד משהו בזמן המשחק המקדים אני נהנה .אבל בשלב השפיכה אני מרגיש פורקן לחץ ולא ההנאה של האורגאזמה .האם הבעיה אצלי או אצל אשתי מה הפתרון לירידת החשק ? האם הבעיה אצלי או אצלה נא עזרו לי בבקשה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כדאי למצוא פתרונות לסיבות בגללן אשתך לא נענית ליוזמות שלך ,אם עייפה עליה למצוא זמן למנוחה אולי בעזרתך,אם הילדים מפריעים לה אולי להגביר את הפרטיות [כמו נעילת החדר] במידה ואלו תרוצים אתה תבחין בכך די מהר,ואז יהיה מקום להבין מה באמת מפריע לה,, נתקלתי לא אחת שאשה כועסת על חלוקת תפקידים לא הוגנת בעיניה בינה לבן הזוג ולעיתים כעסים כאלו ואלרים גורמים לריחוק והימנעות מקירבה אפילו ברמה לא מודעת ,לכן,שלב ראשון הוא לנהל שיחה בה יש להבין זה את זו ללא שיפוטיות וכעס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד