קצת לחוץ ! איבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת לחוץ ! איבר המין
    אורן בן 18
    19/05/2014

אורן בן 18

הפין שלי היה תמיד רגיל, אוננתי כל יום(לפעמים אולי מעט אגרסיבית) והכל היה רגיל לחלוטין.

ואז פתאום לפני 3 חודשים ביום אחד השתנה הכל: הפין שלי ב"חצי" זקפה נהיה מין מפותל ובזקפה מלאה נטה מאמצע הפין שמאלה כזה. בלי זקפה הוא נהיה מסובב כ45 מעלות ונהייתה גם צלקת(לא מאד בולטת) בצד ליד הכיפה. הייתי מאד מבוהל וירד לי דרסטית הרצון לאונן. בהדרגה הרצון חזר והמשכתי לאונן.
    אחרי 3 חודשים מהמקרה הפתאומי והמוזר שקרה, נראה לי שחל שיפור אך ממש קל, הוא מסובב פחות ממה שהיה אך עדיין לפעמים מפותל כזה כמו נחש ועקום.

מה שכן 3 חודשים אחרי הבעיה לא נפתרה: זה זמן-מה ששמתי לב שהחלק העליון של הפין עדיין מן נפוח כזה, כשאני נוגע בו אני מרגיש פחות הנאה מההנאה שמלפני המקרה. כמו כן בעת זקפה יש וריד גדול בולט(לא מאד בולט אך בולט) לאורך הפין וורידים קטנים אדומים שנהיו נראים.

מה זה יכול להיות ? זה יישאר ככה לתמיד או שזה יחלוף ? תודה רבה על העזרה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת לחוץ ! איבר המין

הוספת תגובה

• למה לא עונים ?

אורן
    27/05/2014

למה לא עונים ? בבקשה זה חשוב !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו