לאשתי אין חשק למין ואני מתוסכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאשתי אין חשק למין ואני מתוסכל
    ד.א.
    10/04/2008

שלום,
    אני ואשתי נשואים 10 שנים, יש לנו שני ילדים, בשנה האחרונה אנחנו חווים ירידה דרסטית בחשק של אשתי לקיים יחסי מין (עכשיו מראש אני אומר שהתקשורת כינינו מדהימה, אני שותף מלא לכל מה שקורה בבית כולל כל המטלות - וזאת ע"מ שלא יגיעו כל מיני תגובות של חכמים שיאמרו "יש לכם בעיה בתקשורת/ וכו'), אני למעשה היוזם הבלעדי, אשתי אינה יוזמת כלל, מיציתי כבר את כל היכולות שלי, אני מתוסכל מאד, נוצר מצב שאם עכשיו פתאום יקרה נס והיא תרצה לקיים יחסים אני לא ארצה (אני אהיה משוכנע שהיא עושה את זה בשבילי) דיברנו על זה ואנחנו מדברים על זה המון, היא טוענת שאינה יודעת מדוע זה קורה (אבל גם לא מוכנה לעשות שום דבר בכיוון), אחרי יחסי מין "שורף" לא והמקום מתנפח, אני מוכן לעשות הכול, ללכת איתה לכל מקום שיוכל לתת "מרפא", לטענתה המין כרגע הוא אחרון בסדר העדיפויות, זה לא חשוב לה כמו שזה חשוב לי שלא לדבר על זה שמבחינתה התדירות שהיינו רגילים לה של פעמיים - שלוש בשבוע היא לא תדירות מועדפת עליה מבחינתה גם פעם בחודשיים זה יותר מדי, בעבר היא הייתה יצור מיני ביותר ונהנינו מאד היינו מבלים במיטה בממוצע פעמיים ביום (ערב לפני השינה, בוקר לפני העבודה), לפני שהכירה אותי היה לה פרטנר למין והיא סיפרה שהתדירות הייתה לפעמים כל יום ולפעמים כמה פעמים באותו יום, שנינו נראים טוב, מטופחים, אני לא חזיר שמן ומיוזע ואני שומר על עצמי בכל המובנים, אני מרגיש שככל שהימים חולפים מצטבר נזק לזוגיות שלנו, ברמה שעולות בי מחשבות "לרעות בשדות זרים", אני לא רוצה להגיע לזה בכלל, יש יותר מדי מה להפסיד, והתסכול גובר כיוון שבידיה המפתח, היא תקבע אם יהיה, כמה פעמים יהיה וכו', יש עצות? מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גשו לטיפול מיני-זוגי

12/04/2008

אתה מתאר בסיס טוב ותקשורת טובה, אך פער בצורך המיני. בטיפול מיני נכון יעשה נסיון של גישור בין הפערים למצב בו תהיו פחות מתוסכלים. אני לא יודע אם לאשתך אין חשק, או שפשוט יש לך יותר חשק. ניסיתם לדבר, ניסיתם לפתור ולא עזר למרות התקשורת הטובה - זה הזמן לאנשי מקצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המצב שאתה מתאר הוא בדיוק ככה אצלי!!

גל
    19/01/2009

רק ארצה להוסיף שבגלל זה אני עובד עם האינטרנט המון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו