צריבה וכאבים בנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה וכאבים בנרתיק
    לנה
    11/04/2008

שלום,
    שמי לנה ואני פונה אליכם מתוך יאוש רב....
    מזה כשנתיים אני סובלת מהפרשות צריבה וגירודים בנרתיק, תחילה הבעיה הופיעה וחלפה ע"י טיפול בתכשירים אנטיפטריטים למיניהן, וחזרה שוב ושוב לאחר כשלושה חודשים בכל פעם, ההנחה שמדובר בפטריה הייתה מהתבוננות של גניקולוגים ולא על סמך בדיקות מקיפות משום שהרופאים טוענים כי בוודאות מדובר בפיטריה. היום כבר כ5 חודשים ההרגשה המשונה בנתרתיק לא עוברת גם לאחר הטיפול, ביקרתי אצל כ 7 רופאים ( ואני לא מגזימה) וההרגשה היא שאף אחד לא באמת ניסה לבחון את העיניין ברצינות.
    עשיתי תרבית שיצאה נקייה לחלוטין ( במרפאה צבאית) למרות כל הכאבים המפורטים. לאחר יאוש ממרפאות צבאיות פניתי לרופא באופן פרטי, תרבית אחת הראתה שאכן מדובר בפטריה אך בתרבית לאחר שבועיים יצא שבכלל יש לי בטרפטקוקוס מסוג בי והפטרייה נעלמה.
    כמו כן ניסיתי גם לגשת לטיפול אלטרנטיבי שבו המליצו לי על דיאטה וצמחי מרפא למיניהן אך זה היה לפני שגיליתי שמדובר בסטרפטקוקוס, מיותר לציין שהעניין מאוד פוגע ביחסי המין בזוגיות משום שמגע המיני מלווה בכאב וישנו חוסר ברור בחשק המיני.
    באמת שאני כבר לא יודעת מה הבעיה כי כבר ניסיתי ושללתי בערך הכול העיניין כבר מאוד משפיע עליי רגשית כי אני פשוט במצב של חוסר אונים מוחלט ...אני כבר לא יודעת לאן לפנות ...איך לטפל...ומה בכלל הבעיה.
    אשמח מאוד לקבל קצת הכוונה מקצועית או עצה מועילה.
    תודה רבה על תשומת הלב.
    המשך יום נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה וכאבים בנרתיק

הוספת תגובה

• פני לרופא/ה המומיחם בטיפול מיני

ד``ר עידן מיליצ`ר
    11/04/2008

ע"מ לשלול וסטיבוליטיס!
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו