איך לא מבריחים אותו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לא מבריחים אותו
    חיוכים
    25/05/2007

שנינו בני 50 - ההכרות שלנו קצרה יחסית,נפגשנו בחברה מסוימת 3 פעמים ואף רקדנו, וגם דיברנו כמה פעמים בטלפון וניפגשנו בבית קפה. הבן אדם נחמד בעיני אבל אני לא מיומנת בשנים האחרונות בפיתוח יחסים בינאישיים ביחוד בקטע המיני ..
    ובכן אנחנו מוצאים חן אחד בעיני השנית ואני מוזמנת אליו לביתו כשהוא אומר בפשטות שאנחנו אמורים לקיים יחסים אינטימיים אצלו. הוא חושב שהכרותנו מספקת ואנחנו בשלים ואולי זו גם דעתי , אבל בתחושה אני מלאת חששות מעצם העובדה שאימצא בביתו(קצת אחוזת פחד פיזי משהו לא מוגדר) יכול להיות שהחששות יתפוגגו, ואז אם אכן נגיע למצב אינטימי - השאלה האם קונדום הוא הגנה מספקת מכל הידבקות אם קיימת חלילה (הבן אדם מטייל המון בעולם מכיר הרבה אנשים וכו'). השאלה שלי 1.האם החששות הגיוניים או שזאת בעיה שהיא קיימת"בראש" והשאלה השניה -בקטע האינטימי האם קונדום הוא הגנה מספקת .
    המון תודה מראש
    מהמחייכת שחוששת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לא מבריחים אותו

הוספת תגובה

• חששותייך הגיוניים...זה קורה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    25/05/2007

לרבים ורבות!. פשוט חיקלי את חששותייך איתו. תגידי לו את מה שאת מרגישה (כמו שכתבת בפתיח של פנייתך) ותוסיפי את חששותייך באשר לקיום מגע מיני. גבר שמספיק בוגר, לא יברח...
    קונדום מספיק,אם יודעים להשתמש בו נכון!
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו