חדירה ככ קצר זמן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדירה ככ קצר זמן?
    רן
    07/06/2014

היי

קודם כל בשורה טובה שאיבדתי את בתולי לפני כמה ימים.
    אני קצת מטורד לתהות מדוע הייתה השפיכה שלי ככ מהר? כשהזיקפה עמדה חזקה והתחילה להחדיר וזו כבר הסתיימה ככ מהר בערך דקה.
    קצת התאכזבתי כי מאוד רציתי להמשיך בחדירה בהמשך 10 דקות או אפילו יותר. 1) האם זה השפיע במוחי מכיוון שהייתי די מתוח, לחוץ וחוסר נסיון? (שכבתי עם הבחורה ממכון ליווי).
    החבר שלי גם היה איתי במכון ויש לו נסיון רב במין וטען שהחדירה שלו הייתה בערך יותר 10-15 דקות. (התביישתי מעצמי...)

2) תוהה האם זה בגלל שאני תמיד מאונן עצמי כל הזמן וכל החיים וגם לפעמים לאונן ולצפות בסרטונים פורנו ולכן זה גרם לי שפיכה מהר (בערך דקה) ?

3) אולי כדאי לי לעשות סקס (לשכוב בחורות) שוב ושוב וזה יצטבר נסיון שלי להכיר ולמשוך עוד זמן לפני השפיכה?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדירה ככ קצר זמן?

הוספת תגובה

• גל שלי

רן
    07/06/2014

אני בריא ולא צעיר אלא קרוב ל40 . (מבחינתי כולם חושבים שאני צעיר בסביבות 30. בלי עין הרע !)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו