טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, בת 29 נשואה.. לא גומרת מחדירה אלה רק מאוננות.. ושאלתי כזאת: האם ישנו איזשהו טיפול או טכניקה/ שיטה שקיימת שכן תוכל לעזור לי לחוות אורגזמה מחדירה? הכוונה היא שאני ובעלי שוכבים יחד. ידוע שרוב הנשים אינן גומרות מחדירה אבל רציתי לדעת אם המצב הזה הוא גזירה או שיש מה לעשות?? גם אני אני רוצה לגמור יחד עם בעלי, גם אני רוצה להרגיש מהי אורגזמה במשגל.. ואני לא מתכוונת לאוננות משותפת וכד' אלה לאורגמה במשגל. האם ניתן לעשות או לטפל במצב?? ועוד שאלה קטנה לידע כללי.. מהי נקודת הg והאם קיימת בכל אשה? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בעיקרון אני לא בעד לחתור למשהו בתחום המיני בכוח,אבל למי שמאד חשוב לה ללמוד לגמור בחדירה ניתן לעזור ע"י כך שתנסי לאונן עם ויברטור נחדר תוכלי לתרגל ואולי לבסוף להוסיף עוד טכניקה לרפרטואר. כלום אינו גזירת גורל ולאורך השנים ובמצבים שונים משתנה גם תגובתנו המינית סביב נקו הג'י יש מחלוקות האם קיימת בכל אשה, מדובר בנקו. הממוקמת כאילו בדופן הפנימית של עצם הערווה.לא ניתן לאתרה אלה כאשר יש עוררות מינית ואז היא בולטת יותר מעל שטח פני העור [כאמור...בהחדרת אצבע לנרתיק]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד