הגדלת האיבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלת האיבר

אני וחברה שלי החלטנו לנסות חילופי זוגות עם זוג ידידים. בתחילת הפגישה, האישה השניה הציעה שכולנו נהיה ביחד במיטה אחת והסכמנו. כשהתחילו העניינים אני קולט שלגבר יש זין ענק, גם ארוך וגם עבה. גם החברה שלי התלהבה מאוד. מאוד התביישתי בזין שלי שהוא די קטן (אורך -14 ס"מ ועובי 2.5). מאז אני ממש מבואס והתחלתי להתעניין בדרכים להגדיל את האיבר. ראיתי שמציעים טיפולים להאריך ולעבות את הזין. במה מדובר? האם הטיפול בטוח?האם זה עובד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת האיבר

הוספת תגובה

• מה עם הביצועים ?

האבירה
    25/05/2007

זה כמו התסביך של הנשים עם גודל החזה שלהן
    תעבוד על טיפוח הגוף ועל הבצועים ידידי זה מספיק טוב
    תהנה ,תשקיע ותזיע
    בי בי האבירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה תקין!!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    25/05/2007

צר לי לקרוא את מצוקתך. הרבה מחקרים פורסמו המצביעים על כך שישנם גברים אשר נרתעים מפעילות מינית מכיוון שאיבר מינם כה קטן. הסיבות לכך יכולות להיות מגוונות, אך המרכיב העיקרי הוא פגיעה בדימוי הגופני ובביטחון העצמי.

כל אחד רוצה לדעת אם יש לו איבר מין גדול, ממוצע או קטן. מחקרים רבים שנעשו הראו שאיבר מין ממוצע הוא באורך של 14 עד 17 ס"מ.
    חברת הקונדומים, "דורקס", ביצעה סקר גדול מאוד בעולם כדי לגלות מהו בעצם "איבר מין ממוצע" - סקר זה נחשב לאמין ביותר כיום. הסקר הראה שאורכו הממוצע של איבר המין הוא: 15.5-16. היקף ממוצע הוא 11.2 ס"מ.

קיימים מיתוסים רבים באשר לתכונות גוף וגודל איבר המין. יש סברה שמי שיש לו כף רגל גדולה, זה מעיד על איבר גדול. יש כאלו המקטרגים ואומרים שמי שנוסע עם אוטו גדול זה מעיד על איבר קטן...נו באמת?!!, עד לאן נגיע?!!

בואו נודה ולא נבוש, הגודל כן קובע!! נכון שרוב הנשים יכולות להגיע לסיפוק גם אם אין איבר מין גדול - ישנן גם דרכים אחרות להביא את הפרטנרית לסיפוק אבל כמובן שהמצב המושלם הוא איבר גדול וביצועים מעולים.

תעשיית המין מלאה בפרסומות למוצרים ומדריכים שונים להגדלת איבר המין. המוצרים כוללים: גלולות, קרמים, מדריכים טבעיים, משאבות וואקום, משקולות ואף ניתוחים כירורגיים. כולם מבטיחים "תוצאות מופלאות תוך מספר שבועות בלבד".

פרסומים כגון:

האם אתה מאושר לגבי הגודל הנוכחי של איבר מינך?
    האם תרצה להיות עם איבר מין גדול יותר? איבר מין מעל הממוצע, אולי 18 או 19 ס"מ?
    תאר לעצמך מצב חדש שבו אתה הולך לשירותים ציבוריים ואינך מובך בגלל גודלו של איבר המין.
    מצב חדש שבו אתה הולך למכון כושר ומחליף בגדים בעוד גברים אחרים מסתכלים עליך בקנאה.כל אלו מבטיחים לנו את ה"סטארט-אפ" החדש...הגדלת איבר המין.

חלק ממה שמוצע אביא מתוך מה שאני עצמי קורא כמו כל הקוראים:

1)כדורים להגדלת איבר מין:
    כדור לא יכול להגדיל את איבר המין. זה פשוט לא עובד. לא מעט אורולוגים עשו מחקרים בנושא כדי לראות אם יש השפעה כלשהי על איבר המין, לא רק שהכדורים לא הגדילו את איבר המין – היו כאלו שחוו תופעות לוואי לא נעימות. אין כדורים להגדלת חזה, אין כדורים להקטנת האף ועדיין אין כדורים להגדלת איבר המין.

2) משאבות וואקום להגדלת איבר המין: אחד המוצרים הנפוצים ביותר להגדלת איבר המין הוא "משאבת הוואקום". ניתן לראות פרסומות של המוצר ואף לקנותו בכל אתר סקס, מגזין, חנויות סקס ועוד

3
    למעשה המשאבה יוצרת וואקום מסביב לאיבר המין וכך מביאה דם לאיבר וכתוצאה מכך נוצרת זקפה. אין שום ראיות או הוכחות רפואיות שמשאבות וואקום גורמות לגדילת המין.

3) מדריכים טבעיים להגדלת איבר המין: ישנם אתרים בישראל אשר מציעים "הגדלת איבר מין בשיטה טבעית". הבעיה היא שרובם נכתבו על ידי אנשים שאינם מוסמכים לכך. הם אינם רופאים המומחים בתחום ו/או מוסמכים לכתיבה שכזו בעקבות מחקר אמפירי.

4(הגישה הניתוחית ל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידן -התשובה נחתכה

עידן, תודה לך על הפירוט. הסוף נחתך ואני מאוד מעוניין לקרוא אותו. תמיד ידעתי שהזין שלי לא גדול במיוחד אבל רק כשראיתי השוואה למישהו אחר ובתכל'ס זו פעם ראשונה שראיתי במציאות זין עומד של גבר אחר, קלטתי שהמצב שלי בעייתי. מאז אני ממש מדוכא ואין לי בכלל חשק מיני למרות שעד היום היו לי חיי מין טובים. הפרטנריות שלי כמעט אף פעם לא גומרות מחדירה אבל הסתדרתי בדרכים אחרות רק שעכשיו כבר אין לי חשק לכלום. חברה שלי הציעה לי ללכת לטיפול אבל אין מצב שאני הולך לדבר עם מישהו על הבעיה הזו. אולי יש לך איזו עיצה בשבילי? אני ממש ממש מדוכא מהסיפור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עידן מיליצ'ר
    28/05/2007

4(הגישה הניתוחית להארכת הפין מיועדת בעיקרה לעבות את האיבר ולא להאריכו: "השיטה המקובלת לעיבוי פין היום בעולם היא בעזרת שומן עצמי. לוקחים ממקום אחר בגוף ומזריקים מתחת לעור של הפין. הבעיה היא שהשומן העצמי נספג עם הזמן, במיוחד כאשר הפין נמצא בשימוש. ואז הוא מאבד מהעובי שלו אחרי מספר חודשים וגם הרקמה מצטלקת והופכת להיות לא יפה".
    בכל מקרה, זה לא משנה אם יש לך איבר מין ממוצע או קטן מהממוצע - מה שבאמת משנה זה האם אתה מרגיש בנוח עם הגודל הנוכחי של איבר מינך?

יהייה באמת רצוי שתפנה לייעוץ מקצועי כי אתה נשמע לי אובססיבי וטרוד מאוד עם הנושא שלא מניח לך
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו