כואב לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כואב לי
    רונה
    13/04/2008

היי,
    שאלה מעט מורכבת: אני מנסה למצוא את מקור בעיית הכאבים ברתיק בעת קיום יחסי מין, ממנה אני סובלת כבר שנים. וגם כשאני מצליחה לקיים יחסי מין, לרוב אחרי ממש מעט זמן שורף לי וכואב לי ואני בכלל לא נהנית מהאקט.

אני רוצה להתחיל להנות ולגשת אל המעשה כאל כיף ולא כאל עונש מפחיד!

הבעיה היא שמרב תסבוכים אני לא יודעת מה לעשות עם הבעיה הזו שלי. המון בעיות רגשיות ליוו אותי לאורכן. חוסר בטחון, שהוביל לחרדות חברתיות שצצות לשפני השטח עד היום, וסבלתי גם מדכאון.

אני עדיין מתמודדת עם כל התסבוכת הרגשית הזו שלי, כמו שרבים מסביבי גם כן עושים, אולם משום מה נדמה לי כי דווקא בנושא המיני אני מעט אבודה, כי אני לא יודעת מה המקור לבעיה, אם לא כולן ביחד, ואז בעצן איך ניגשים לטיפול?

אני בעיקר מוטרדת מכך שמבחינתי אני אחרי הרבה מהמשברים שציינתי לעיל, ואני מאוד משוקמת רגשית, אבל כל נושא המיניות רובץ מעלי כעננה שחורה. אני לא יודעת איך לטפל בעצמי, וזה מאוד עוצר אותי מלהיות עם בחורים.

לאחרונה גם התחלתי לחזור אל עברי הרחוק, כילדה ממש קטנטונת שהייתה מאוד מינית. היו לי פנטזיות מיניות מאוד מפותחות לילדה, ונראה לי כאילו כל כך התביישתי בהן שמאוד דחקתי אותן לשולי הראש, וגם הן עושות לי בעיות.

טוב, סרקתי פה במבט חטוף את הכל. עכשיו מה אני יכולה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כואב לי

הוספת תגובה

• כאבים בחדירה

15/04/2008

לכאבים בנרתיק בעת חדירה עשויות להיות סיבות רבות, נפשיות וגופניות. בין הסיבות הנפוצות - וגיניזמוס (התכווצות לא רצונית של שרירי הנרתיק) ווסטיבוליטיס (דלקת מבוא העריה). עם זאת, יכול להיות גם יובש הרירית בשל קושי להגיע לעוררות או בשל שינויים הורמונליים.

לא ציינת בת כמה את? פרטים על מצב בריאותך הכללי והזוגי? ציינת שיש מרכיב נפשי דומיננטי.

בכל מקרה - כדאי את הנושא המיני לברר במסגרת מרפאה לבריאות מינית, רצוי אחת בה יש אפשרות להבדק ע"י גינקולוג/ית בעל/ת מיומנות בחלק הסקסולוגי, וכן צוות שיכול לספק את שאר הכלים הנדרשים לפי מה שיעלה באבחון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו