מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר תשוקה?קלרה28/06/2014
שלום,,,
יש לי חוסר ניסיון זוגי וגם מיני אפילו לא נשיקה!!!!!!
הבחורים שמתחילים איתי לרובם אמרתי לא!!!! בד"כ זה כאלו שפתאום מופיעים לי מול הפרצוף, נניח ברחוב. כשאני יוצאת אני כבר יותר מודעת לזה שהולך לקרות...
הם אף פעם לא נראים לי מבחינת מראה וסגנון.
בשלב מסויים התחלתי לצאת בכל זאת מתוך ניסיון להכיר בן אדם ואולי בהמשך יקרו דברים...אולי אתאהב??
הבעיה שכולם בלי יוצא מהצד מאוד איך לומר... חרמנים... התחלתי לחשוב שכל הבחורים מייחסים ככה ואצלי הבעיה אך משנוכחתי לספר לחברות הבנתי שרק אצלי זה ככה... למשל: מתחילה פגישה ראשונה וכבר הראש שלהם מתחיל להיות מוצמד אלייולא תגידו בסוף המפגש... או שיש כאלו שרוצים בסוף המפגש לשבת באיזה גינה או שמזמינים אותי לפגישה הבאה אליהם הביתה. הרבה אומרים לי שאני סקסית שזה גם לא נעים לי במיוחד.. היה בחור בלימודים שדווקא נדלקתי עליו ופתאום הוא התחיל איתי, שמחתי אבל... הוא עוד לא יצא איתי וכל הזמן הולך אחרי ואומר לי " את לא יודעת מה אני רוצה לעשות לך" אותי זה מגעיל!!!! גם חבר שלו אומר לו נו זיינת אותה וכאלו... קשה לי להסביר אבל נוצר בי גועל מבחורים זה דפוס שחוזר על עצמו!!!! אני ביישנית עדינה לא מתלבשת פרובוקטיבי תמיד עם ג'ינס... הרבה נמשכים אליי בגלל הגוף שזה גם מעליב.
נוצר אצלי כדור שלג של רתיעה ומצד שני בושה מהבתוליות!!!! מה יקרה כשאפגוש מישהו שארצה? אגב זה גם משפיע על ההתנהגות שלי מול בחורים שמתחילים איתי יש בי מעין הימנעות. הייתה לי לפתע תקופה ארוכה שאם משהו היה מתחיל איתי קיבלתי בחילה וגם נוצר מצב מסויים בחיי שהלכתי עם ספריי גז כי כל הזמן מפחיד אותי שמשיהו לא יעצור שאומר די. אגב בגיל 20 משהו חטף אותי עם הרכב ואני אפילו לא הייתי איתו בדייט זה סתם בחור מהחבר'ה שהציע לקחת אותי הביתה.
מה הפתרון? איךי וצרים ביטחון עצמי? אני נורא חוששת מהבתוליות הזו כי יש שנרתעים. אגב יש לי דווקא דימוי גופני מאוד מאוד נמוך ולא שיש מישהו ששיתפתי אותו בזה אבל קשה לי עם הגוף שלי ואני שטוחת חזה כאילו שאם מישהו יראה אותי יברח וגם קשה לי עם המהירות שהדברים קורים...
לא יודעת אם משהו אצלי לא בסדר...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו...
קלרה28/06/2014לי אין מחשבות כשאין בחור בנמצא על הרצון לחוות מין כמו שאולי יש לבנות אחרות שכל כך רוצות חבר ולגמור מזה... לא רע לי גם בלי זוגיות אני לא מרגישה לבד...
מצד שני אני כן רוצה חבר אם יהיה משהו נחמד..ועובדה שיש בחורים שאני חושבת שהם אנשים נחמדים אבל הם פשוט לא שלי..
אני מרגישה שכבר ירד לי החשק מלרצות מרוב שכל פעם זה אותו דפוס התנהגות אליי ויש לי גם חרדה מסקס.
באוניברסיטה אחד העובדים בצוות שלי גם נדבק אלי ומדבר לא יפה בצורה סקסיסטית וזה קורה לי דיי הרבה באופן כללי במצבים שונים עם גברים כלומר בכל פעם שיש בחור שאני מוצאת חן בעינו למשל אותו עובד אמר לי משהו ממש מגעיל על כך שאני בטח מעמידה לפרופסור שלי את ה..." וקורא לי סקסית וזה קשה לי ככה..והוא עובד חדש בצוות.
והדבר השני, שאין לי את התשוקה הזו למישהו ובטח לא לאלו שמתחילים איתי.
אני נחשבת לבררנית... בעוד שבנות אחרות יכולות להיות חברות של כל בחור שכמעט מתחיל איתן. אני דווקא בודקת לפני את הבחור לא מכניסה ראש בריא למיטה חולה כלומר מסתכלת על גיל, מה עשה בצבא אם בכלל, מה תוכניות לעתיד, עבודה מקצוע וכו'... לרוב הם לא עונים בכלל על הציפיות ואם אלו שניסיתי זה היה מגעיל ...
עכשיו אני תקועה ברתיעה מלצאת + בושה מחוסר ניסיון שזה גם משהו שמפריע על רצון להיכנס לזוגיות , שוב מהידיעה שהם רוצים מהר !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)