חוסר חשק למין וטיפול זוגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק למין וטיפול זוגי
    עידן
    08/07/2014

שלום רב,
    אני בת 41 נשואה 9 שנים+2 ילדים.
    לפני כמה שנים אובחנה לי מחלת הפיברומיאלגיה והתחלתי בכדורי נוגדי דיכאון , אלא שהכדורים פוגעים כנראה בחשק המיני, מה גם שבגלל משבר בזוגיות ,לא היו ממש יחסים, וגם התחילה עצבות שהכדורים הצליחו להפיג מעט
    . כיום אנחנו בטיפול זוגי ווזה עוזר במעט , להוריד מפלס הויכוחים בבית, אבל החשק המיני והרגשות אצלי, ממש בתרדמת. זה גורם למריבות מצד בעלי כי הוא לא יכול עוד עם הקור הריגשי הזה.
    מה עושים על מנת להחזיר את הרגשות והחשק המיני?אני לא רוצה להתגרש אך גם שואלת את עצמי איך אפשר להמשיך בלי אהבה ולחץ כל הזמן לקיים יחסים כשאין לי חשק בכלל.

תודה לכם על הייעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק למין וטיפול זוגי

הוספת תגובה

• חוסר חשק למין וטיפול זוגי - תגובה

22/07/2014

מחלת פיברואמילגיה פוגעת בתפקוד המיני.
    כדורים נוגדי דכאון פוגעים בתפקוד המיני.
    דכאון פוגע בתפקוד המיני.
    משבר בזוגיות פוגע בתפקוד המיני.

הטיפול הזוגי שהתחלתם הינו התחלה, אבל אין ספק שאתם זקוקים לתהליך. תצטרכו לשלב גם טיפול מיני-זוגי. בעלך צריך להבין שמדובר בתהליך ששניכם צריכים לעבור ושלחץ לקיים יחסי מין ללא רצון מצידך ישיג התוצאה ההפוכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו