מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא גומרת מחדירהאורנית26/05/2007
הייתי רוצה לברר את ענין הגמירה מחדירה אחת ולתמיד, שמישהו יענה לי סוף סוף תשובה רצינית, כי גם כשעשיתי חיפוש
באתרים רציניים ענו לי תשובות בנוסח 70% מהבנות לא גומרות מחדירה.
קצת על עצמי: נשואה באושר מס' שנים, בן זוג מאהב על, מענג אותי ברמות שלא ידעתי מעולם, אני חווה אורגזמות חזקות
אבל לא נרתיקיות, כלומר מכל חיכוך חצוני, אוראלי, ידני אני גומרת בעוצמה, תופעה ידועה, אני יודעת, אך הייתי רוצה לברר את הענין. אני בחורה מינית, אין לי שום מחסום פסיכולוגי. ניסינו תנוחות שונות, כשאני מאוננת תוך כדי חדירה זה לא כיף לי משום מה, חוץ מזה כך הגמירה תהיה בכל מקרה חיצונית ולא נרתיקית. יש לי חברה שגומרת רק מחדירה והיא לא עשתה שום ניסיון,
פשוט מהזיון הראשון עם בעלה גמרה מחדירה, ואני שואלת למה? למה אצל אחת זה כך ואצל השניה זה אחרת? למה הפות מגיב אחרת אצל כל אחת ובאיבר אחר זה לא קורה? לדוגמא: אוזן אחת לא שומעת שונה מאוזן אחרת, אלא אם כן האוזן לא תקינה. למרות שאני מסופקת מאוד, אני מאוד רוצה לגמור שהוא בתוכי. למה הוא כן ואני לא?
חשוב לציין שלמרות השאלות הנוקבות חשוב לציין שבמיטה כבר השלמנו עם זה שאני לא גומרת מחדירה ואנחנו לא הופכי את זה למסע מתיש בעקבות האורגזמה האבודה. אלה הן תהיות שלי בלבד.
האם זה ענין של אימונים (למשל חדירה ממושכת, ענין של הרגל) ושווה להתאמץ? או שיש בנות שנולדות כך ויש בנות שנולדות כך? אודה לכל מי שיחדש לי בנושא ואם יש בנות שלא גמרו מחדירה בעבר ולאחר זמן מסויים פתאום גמרו מחדירה,
מה כן גרם להן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל בראש
מגמר26/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם קיימת יחסים בעבר עם
מגמר26/05/2007גברים אחרים והתןצאה היתה דומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרת מחדירה
סודית ב26/05/2007יש לי רק תנוחה מאד מסויימת בה אני מצליחה לגמור והיא מאד מפריעה לקיום היחסים וזה לא מחדירה רגילה אני מנסה לאונן בדרכים אחרות ולא מצליחה לגמור אך ורק בתנוחה המסויימת. אני מצטרפת לכל השאלות של הסודית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודת G
ד''ר חגית כהנא28/05/2007נקודת G נמצאת בקיר הקדמי של הנרתיק במרחק כ 4 ס"מ מהכניסה
בעלך יכול להחדיר 2 אצבעות ולנסות לגלות את האזור בתנועת "בוא הנה"
כל אישה מגיבה אחרת למגע וביחסי מין
הדשא שלך נשמע ירוק למדי לא בהכרח אצל השכן ירוק יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי הצעה בשבילך
מלי29/05/2007לאחר שנים של נסיון הצלחתי לגמור מחדירה תוך שילוב של גירוי חיצוני. שכבתי עם החבר שלי כשאני על הבטן והוא מעלי, חודר מאחור. הוא שלח אצבע לדגדגן שלי והתחיל לגרות אותו אינטנסיבית. הצלחתי להגיע לאורגזמה שלא דמתה בכלל למה שחוויתי מגירוי חיצוני בלבד. עם הזמן הצלחתי לגמור בתנוחה הזו ללא מגע בדגדגן, אך לצערי לא בתנוחה אחרת. ההנאה אצלי אף גוברת אם בתנוחה הזו אני הפעילה ואני זו שמניעה את האגן לפי הקצב שלי והחיכוך הרצוי. תנסי, מקווה שיעזור. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)