טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי בת 23 קיימתי לפני 4ימים סקס לראשונה בחיי עם חבר שלי.בגלל היותי בתולה היה לו מאוד קשה לחדור, הוא היה מאוד רגיש וניסה המון עם האצבעות להרחיב ומעט מאוד עם חדירה לאחר מכן,בגלל שהיה לו מאוד קשה לחדור הוא עשה בעיקר ידנית םאבל מדי פעם ניסה לחדור לכמה שניות וזה היה ללא קונדום כי אמר שהפין שלו נופל וזה לא אפשרי לשים כך כל שנייה שהוא חודר ולא מצליח ...רק לקראת המון זמן ש עשה עבודה ידנית הוא חדר ואחר כך כשראה שזה יותר הולך יצא ושם קונדום .השאלה שלי היא האם השניות המעטות של החדירה עלולות לגרום להריון ?האם בשניות אלה אפשר חלילה להידבק באיידס?כרגע יש לי גרד בנרתיק אז אני מאוד חוששת שבשניות המועטות שחדר ללא קונדום העביר לי פטריה אולי אז אולי גם משהו אחר ????מפחדת ..הוא פשוט לא שם בהתחלה כי לא עמד לו מספיק מרוב שהיה קשה לחדור...אודה לתשובה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד