הגודל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגודל
    דנה
    10/08/2014

שלום,
    אני בת 24 ויש לי בן זוג כבר 3 וחצי שנים. מכיוון שהוא הגבר היחיד שהיתי איתו, ואני לא מנוסה, אני לא יכולה שלא לתהות האם הגודל אכן קובע.
    בן זוגי משקיע בי בצורה מינית ותמיד דואג שאגמור, אך אני לא מצליחה לגמור מחדירה.
    יתרה מכך, אני לא מצליחה להינות מחדירה.
    ההנאה תמיד מגיעה לשניות ספורות בזמן שהוא גומר, ואני חושבת שזה מכיוון שאיברו מתרחב מעט בזמן הגמירה (אך זו רק השערה).
    האם זה אומר שאיברו של בן זוגי קטן מידי בשבילי? מה ניתן לעשות בנושא? שמעתי שיש שרוולים שלובשים על הפין שעוזרים במקרים כאלה אך אני לא בטוחה שזה אכן המצב ושגודל איבר מינו הוא אכן הסיבה בגללה אני לא נהינת. חשוב לציין כי אנחנו מאוד קרובים ואין מחסומים רגשיים שיכולים למנוע ממני מלגמור.
    אשמח לשמוע חוות דעת ואפילו טיפים בנושא של גמירה מחדירה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגודל

הוספת תגובה

• הגודל - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    24/08/2014

... חשוב שתדע שרוב הנשים אינן מגיעות לאורגזמה בחדירה (יותר מ-75%) והן מסוגלות להגיע לאורגזמה רק ע"י גירוי חיצוני, ישיר בדגדגן.
    הפות והנרתיק אצל האישה בנויים כך שמרכזי הרגישות העיקריים הם בדגדגן ובשליש החיצוני של הנרתיק ואילו האזור הפנימי של הנרתיק לא כל-כך רגיש לגירוי. (אם כי עדיין קיימים הבדלים קטנים בין אישה לאישה).
    כך שבזמן המגע המיני, הגבר מקבל גירוי ישיר לאורך הפין והאישה מקבלת גירוי לשליש החיצוני של הנרתיק ורק גירוי עקיף בדגדגן.
    רוב הנשים מגיעות לאורגזמה מגירוי ממושך של הדגדגן ושל החלק החיצוני של הנרתיק, ביחד עם מגע מהנה בכל חלקי הגוף. זוגות רבים משלבים גירוי ישיר בדגדגן תוך כדי יחסי המין.
    לגבי אורגזמה בחדירה, יש נשים המדווחות על הנאה ואורגזמה ממגע בנקודת הג'י.
    קיומה של נקודת ה-ג'י שנוי במחלוקת בין אנשי המקצוע.עד היום עדיין לא הוכיחו את קיומה באופן וודאי וחד משמעי מבחינה אנטומית. אלו הטוענים שהיא אכן קיימת אומרים שזהו למעשה עצבוב- ריכוז של עצבים- שהמשכו הוא הדגדגן. אחרים גורסים שאלו הן בלוטות המייצרות סיכוך בנרתיק והן תולדה של מה שאולי לא התפתח להיות בלוטת הערמונית של הגבר. יש נשים שחשות את המיקום של אזור נקודת ה-ג'י, אחרות... עדיין מחפשות אותה.
    בהנחה שהיא קיימת, היכן היא בדיוק נמצאת?
    נקודת ה-ג'י נמצאת בתוך הנרתיק, בעומק של כ- 5 ס"מ לכיוון דופן הבטן. העצבוב הוא בגודל של מטבע של שקל. המיקום הוא לאו דווקא במרכז הנרתיק, הוא גם יכול להיות בזוית של 45 מעלות ימינה או שמאלה.
    ואיך מוצאים אותה?
    מציאת הנקודה נעשית ע"י החדרה של אצבע לתוך הנרתיק, כשכריות האצבע מופנית לכיוון הפופיק ואמורה לנוע ב-45 מעלות לכאן או לכאן- כמו תנועת ידיים של "לא".אם וכאשר מוצאים את הנקודה, יש להזיזה בכיוון "בוא הנה" על מנת לעורר גירוי. הזזת האצבע בעדינות, תביא נשים להרגיש גבשושית שהמגע בה יעשה להן מאוד מאוד נעים, או לחילופין האישה תרגיש רצון למתן שתן- כיוון שנקודה זו קרובה לשלפוחית השתן. ישנן הרבה נשים שלא מוצאות הנאה במגע ידני בתוך הנרתיק או חשות שזה סתמי – זה כמובן לא אומר שמשהו לא תקין אצל אותה אישה אשר אינה נהנית, זה מאוד אינדיווידואלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגודל - תגובה - המשך

ד``ר עידן מיליצ`ר
    24/08/2014

.
    אם באצבע העניין עובד, אזי קל וחומר שבמידה ואכן קיימת רגישות גבוהה בנקודה,אז מגע מיני מלא, יעשה גם הוא את העבודה.
    אפשר להגיע לאורגזמה רק ממגע בנק' ה-ג'י?
    כאמור רוב הנשים מגיעות לאורגזמה ממגע בדגדגן.חלקן מגיעות מיחסי מין מלאים- אך לא ניתן לומר בוודאות אם האורגזמה הנרתיקית היא אכן עקב מגע בנק' ה-ג'י. הסתייגות זו נובעת מהעובדה שיש נשים אשר בזמן מגע מיני מלא, מופעל אצלן לחץ גם על הדגדגן. לחץ זה נגרם בעיקר בתנוחה שהאישה מעל לגבר. בתנוחה זו, כאמור, יש לחץ של עצם החיק של הגבר על דגדגנה של האישה בזמן החדירה.
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

דנה
    24/08/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    26/08/2014

תודה על התודה :-)

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו