טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רועי שלום, ותודה על תשובתך. בעצתך, הייתי היום אצל רופא המשפחה שלי. הוא לחץ על המקומות הכואבים בבטן, והם לא כאבו. ספרתי לו את כל ההסטוריה ושכאבי הבטן עזים רק לאחר קיום יחסים. שיתפתי אותו גם במה שאתה חושב והוא שלח אותי לאולטראסאונד, למרות שלדעתו המיקום של כאבי הבטן אינו מחייב קשר לכליות. לדבריו, אם היה כך, היה כואב לי בלחיצות שהוא עשה. האמת היא שאני כבר די מודאגת, במשפחתי יש עבר סרטני. האם יתכן גידול בבטן התחתונה? היכן? והאם הכאבים הכל כך חזקים מותאמים? אני שוב ואמרת, שפשוט אי אפשר לגעת לי בבטן מרוב כאבים ואני אפילו לא יכולה ללבוש ג'ינס או מכנס אחר שחס וחלילה לא ילחץ לי. אני מנסה במהלך היום ללחוץ על הבטן ולראות אם כואב, אך באמת שלא - לכן אני מסיקה שזה קשור למין. רועי, אשמח שוב לדעתך ולדעת המומחים, בתודה מראש, יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין לי מושג, אישית הייתי מחכה לאולטראסאונד ויחד עם הרופא הבודק מנסה להסיק מסקנות נוספות כי כאבים חייבים להתגלות בדרך זו או אחרת ואולטראסאונד או בדיקת דם בטח יגלו את הסיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד