שתי שאלות ברשותכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות ברשותכם
    גל
    16/04/2008

שלום!

1. אישתי נוטלת גלולות למניעת הריון והחשק המיני שלה ממש ממש נמוך (כבר שבועיים ללא יחסי מין). האם יש קשר והאם יש פיתרון...?
    2. האם תכשירים למניעת שפיכה מוקדמת מאריכים את המשגל עד לכדי הנורמה או ממש מעבר לגבול הנורמה.כלומר: האם האקט הופך להיות ממש ארוך עד כדי כאב או סבל לאישה או לגבר??

תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות ברשותכם

הוספת תגובה

• חשק

מישהי
    21/04/2008

יכול להיות שיש קשר. גלולות= הורמונים ויכול להיות שיש השפעה על החשק המיני. כדאי לנסות להחליף את הגלולות ולראות אם יש שיפור. חוץ מזה יכול להיות שמשהו אחר מציק לאישתך ולכן אתם לא שוכבים בקיצור שווה לדבר איתה.

לגבי מעכבי שפיכה- לא מומחית גדולה אז לא רוצה לענות ולהטעות, מניחה שהדבר תלוי במינון וכנראה גם בזמן שלוקח לך לגמור בלי התכשיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי ומנסיוני

רועי סטודנט26
    21/04/2008

לגבי שאלתך על הגלולות אז אכן גלולות לא מתאימות יכולות להוריד חשק . כולנו שונים ויש אחד שכדור ישפיע עליו בצורה מסויימת ואחר שישפיע עליו אחרת וקורה שלא ניתן לדעת מראש מה ישפיע על מי ולמה ולכן הולכים שוב לגניקולוג מספרים לו ומקבלים מרשם חדש ואז זה לא הולך אז יש אפשרויות אחרות אולי פחות נעימות כמו קונדום וטיפולים כירוגיים אבל עד אז אני ממליץ לנסות להחליף גלולות.

לגבי שאלתך השניה אז אומנם אני לא מתחסד וכשאני חולה אני לוקח כדורים כדי להבריא אך מומלץ אכן לצרוך אותם כמה שפחות ובמקרה של שפיכה מוקדמת יש לבדוק אפשרויות אחרות להתגבר על הבעיה כמו למשל לאונן יותר ולעשות יותר מישחק מקדים ולהתאמן על עצירה רגע לפני שפיכה כי לטווח הארוך זה מאריך את יכולת השפיכה ואפשר גם לגמור פעם שניה ופעם שלישית כלומר להמשיך להנות ממין גם אחרי שגומרים פעם אחת ואין זה משנה אחרי כמה זמן גומרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי תשובות

ד''ר חגית כהנא
    22/04/2008

כמה זמן אישתך נוטלת גלולות? בד"כ ההשפעה שלהן נמדדת לאורך זמן ולא שבועיים שאין חשק והגלולות אשמות
    אם יש שפיכה מוקדמת כדאי ללכת לטיפול ולפתור את הבעיה
    התכשירים גורמים לכך שהתחושה מאיבר המין תאבד ולכן השפיכה מתעכבת אבל מאחר שיחסי מין צריך להרגיש לא הייתי ממליצה על תכשירים כאלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו