עבר מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבר מיני
    עידית
    16/04/2008

אני נשואה כעשרים שנה באושר, אהבה ותקשורת מעולה עם בעלי. נקלעתי למצב שאיני יודעת כיצד לנהוג בו.
    בהיותי בת 14 הכרתי והתאהבתי בבחור מהשכונה. אהבתי הראשונה וההסחפות שבגינה הביאה אותי לקיים יחסי מין בפעם הראשונה בגיל זה. חברי הראשון ניצל את תמימותי והוביל אותי לקיים יחסי מין כולל מין אוראלי באופן תדיר תוך שימוש באגרסיביות ומניפולציות מצידו.
    באחת הפרידות מחברי הראשון הכרתי את חברי השני (שהוא היום בעלי). כאשר קיימתי איתו יחסי מין אמרתי לו שהוא הראשון שלי ולשאלתו איך זה שאיני בתולה, שיקרתי ואמרתי שאיבדתי את בתוליי במהלך בדיקה רפואית חודרנית.
    לאחר כשנה יחד ניפרדתי ממנו ביוזמתי וחזרתי לחברי הראשון תוך קיום יחסי מין באופן תדיר. יחסי מין שהוכתבו על ידו מבחינת תדירות, מיקום (בד"כ מיקלט), ובעיקר מיגוון (וגינאלי, אוראלי, ידני) בטענה שכך נהוג. בסופו של דבר נוצלתי על ידו גם מינית וגם ריגשית, גיליתי שהוא שיקר לי לגבי גילו
    ולגבי דתו. לא שמתי לב לעורלה שעל איבר מינו שכן הוא דאג לחשפו אך ורק בחושך ורק במצב זיקפה. הרגשתי ועדיין מרגישה מרומה ומנוצלת. (מבחינת החוק המעשים והפרש הגילאים מוגדרים כאונס ומעשה סדום בקטין)
    לאחר כשלוש שנים נפגשתי באקראי עם חברי השני, האהבה בינינו פרחה והתחתנו. בכל מהלך נישואי חיי המין שלנו היו שיגרתיים (תנוחה מיסיונרית כמעט תמיד) ובתדירות של כפעמיים בשבוע. המונוטוניות נקבעה על ידי כנראה מהפנמה של יחסי הקלוקלים עם חברי הראשון. מידי פעם עלה נושא הפעם הראשונה והמשכתי לשקר לבעלי שהוא הראשון. כל דיבור על נושא מין גרם לי למבוכה ולהיותי מכונסת בתוך עצמי. כל ניסיון מצד בעלי לגוון נתקלו בהתנגדות מצידי. בעלי פירש זאת כתמימות וביישנות.
    לפני מס' שנים נודע לבעלי באקראי על עברי המיני. כמובן שהוא לקח זאת קשה מאוד. שכן הוא חי בשקר שנים רבות מאוד. בעלי טוען שהאמון שהיה קיים ביניינו נשבר בכל מה שקשור למין.
    בעלי נפגע מאוד מהעובדה שבתקופת חברותנו הראשונה "זרקתי" אותו לטובת חברי הראשון, ורק אחרי שגיליתי שהוא רימה וניצל אותי, העדפתי אותו (את בעלי) כאופציית ברירת מחדל.
    הנושא גורם לויכוחים רבים ביניינו בתקופה האחרונה. אני אחרי ש"סודי" התגלה נפתחתי מעט למין
    ולמדתי על ידי בעלי להנות ממין שכולל מיגוון רחב של סוגים ותנוחות שכלל לא ידעתי על קיומן.
    בעלי טוען שאינו יכול לחיות עם אדם שאין לו בו אמונה למרות אהבתו הרבה אליי (אין לי פסיק של ספק לגבי אהבתו) ושעל מנת לנסות להחזיר את האמון עליי לספר לו את האמת האמיתית ולא המסולפת לגבי טיב יחסיי עם החבר הראשון ( הריגשיים, המיניים וכו') בעלי טוען שרק החשפות מלאה תביא לבניית האמון שאבד ותשחרר אותי מבחינה מינית להפתח לרעיונות חדשים ומגוונים.
    ברור לי שכל ההתנהלות שלי בעניין הזה עם בעלי היתה לא נכונה ושהייתי צריכה לספר לו מהתחלה את האמת, אבל התביישתי במעשיי וגם לא רציתי לפגוע בו מה שלבסוף אכן קרה. כיצד עלי לנהוג? האם לספר לו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבר מיני

הוספת תגובה

• טיפול זוגי יהיה הפתרון הכי נכון

רועי סטודנט26
    17/04/2008

שבו יחד עם יועץ מוסמך אחד היועצים המופעים באתר זה יכול בטח להיות אותו יועץ ותספרו הכל אחד לשני זה יהיה שווה את הכסף לדעתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם זה שמעליי

מישהי
    21/04/2008

רגשות של בושה ומבוכה הם חזקים במיוחד, גם אני שיקרתי על דברים שלא הרגשתי נוח איתם. הבעיה היא שמרגע ששיקרת את צריכה להמשיך ולתחזק את השקר באופן מתמיד. זה לא בריא וגם לרוב לא אפשרי (כמו במקרה שלך). לתחושת הבושה של המעשה עליו אנו משקרים מתווספת הבושה על השקר עצמו. מניסיון אני יכולה להגיד שזהו מצב מאוד לא בריא לו לך אבל בעיקר לא לכם בתור זוג.

אני חושבת שפנייה ליעוץ זוגי יכולה להיות מאוד יעילה גם אם למספר פגישות מועט. ייתכן שבמסגרת שכזו תוכלו ללבן ביניכם את העניינים.

אם זו לא אופציה עדיין חשוב שתדברי איתו. נראה לי שכדאי לקבוע זמן שבו תוכלו לדבר על העניין בלי שיהיו הסחות מסביב (ילדים, עבודה, סידורים וכו). אולי גם כדאי לקבוע איזשהם כללים לשיחה כדי שזה לא יהפוך לריב חסר שליטה (כמו לילדים בגן אבל אצלנו זה הרבה פעמים עובד)
    תהיי כנה, ספרי לו הכל את כל מה שעבר עליך, את כל התחושות שלך ואת מה שהוביל אותך לשקר.
    ספרי לו כמה את אוהבת אותו, סומכת עליו וכו.
    תני לו מקום להתמרמר, להתווכח ולכעוס אבל תנסי להוביל את השיחה למקום נקי יותר כלומר לנסות לברר מה יביא לשיקום האמון ביניכם.

בכל מקרה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידית

ד''ר חגית כהנא
    22/04/2008

אתם נשואים 20 שנה
    אין ספק ששניכם נתקעתם בחוסר אימון וחוסר ביטחון
    אל תנסו לפתוח את הדברים לבד העזרו לטובתכם במטפל מיני טוב שיעזור לכם להמשיך בחיי הנישואין הטובים שלכם
    יעזור לכם לנקות את ריגשי האשם שלך וחוסר האימון שלו
    ככל שתקדימו יטב
    בהצלחה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לספר. נקודה !!!!

אורח לרגע
    23/04/2008

לא קראתי את התגובות, אך מכל מה שקראתי בעבר במקרים דומים - אסור לספר בשום פנים ואופן !!! במקרה שלך לא כל שכן. זה רק יביא צורות נוספות.בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפעמים כדאי לחשוב שנייה לפני שעונים

אחת
    23/04/2008

אם היית קורא את מה שהיא כתבה היית מבין שבעלה כבר יודע (!!) על העבר שלה. היא לא סיפרה לו אלא הוא גילה בדרך אחרת.
    מכאן שהאופציה של לשמור את העניין לעצמה כבר לא קיימת ועכשיו היא צריכה להתמודד עם התוצאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

עידית
    13/05/2008

עיזרו לי להחליט מה לעשות.
    בעלי אומר שהוא מוכן ללכת לטיפול זוגי אך רק לאחר
    שישמע ממני את כל הנוגע לעברי המיני. הדברים שנודעו
    לו הינם חלקיים ולא כוללים את הכל.
    האם לספר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן תספרי הכל

רועי
    13/05/2008

אם זה מה שהוא מבקש תעשי כבקשתו.
    אם הוא יחליט שלא להשאר איתך ולא ללכת לטיפול זוגי אז אולי זה לטובה
    הדבר הכי חשוב בזוגיות הוא פתיחות ולכן תהיו כנים אחד עם השני ותשאו בתוצאות.
    אם הוא רוצה אותך אתם תלכו לטיפול זוגי ככה או ככה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסבירי לו שהדברים שקרו קשים לך ואת

שואלת
    13/05/2008

זקוקה לסביבה הנייטרלית שמספק המטפל שיסייע לך למצוא את הדרך הנכונה לפתוח את הדברים ולספר אותם
    לא ממליצה לספר קודם בלי מרחב בטוח ומישהו שמשקף את הדברים ומכוון את קצת הצגתם ואת הדיון על מה שהחשיפה מעוררת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לספר רק אמת

אור
    15/05/2008

הייתי במצב דומה.
    לספר את האמת ואת כל האמת, קשה ככל שיהיה,
    לשבור את האמון קל מאוד. לבנות אמון לאחר שנשבר מאוד קשה.
    אל תסתירי כלום ובכך תקלי מאוד בעיקר על עצמך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

איציק
    15/05/2008

תמיד האמת מנצחת. עדיף לא היה צריך לשקר כלל. אבל אם זה כבר קרה תעשי את הצד הנכון. לפחות אם לא בשבילך אז בשבילו כי זה לא נעים לחיות במצב של שקר ולאהוב כל החיים בלי להיות גלויים.

שיהיה לך בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו