שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    האחד
    16/04/2008

ביקשתי לדעת איך אפשר לגרום לבת הזוג שלי להגיע למצב של השפרצה ע"י האורגזמה לנקודת הג'י כבר ידעתי איך להגיע אמנם יש צורך בצפיה בסימנים שעל פני בת הזוג כדי שאני אדע שאני בכיוון הנכון למרות שרגע מביך שכזה נבלע ומתפספס לפעמים משום שהנקודה היא ממש יחסית וצריך להיות פתוח מאד וקשוב מאד בכדי שאוכל לקלוע בול במקום הנכון בכל אופן לעצם שאלתי ברצוני להביא את בת הזוג ל"השפרצה" ולא ע"י שהיא בת הזוג תבצע תרגילי "קייגל" כפי שהשכלתי להבין בצפיה בערוץ הבריאות בתוכנית של "לדבר סקס אם סו ג'והנסן"
    האחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• המשך

האחד
    17/04/2008

הבקשה שלי מופנת לעידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

האחד
    17/04/2008

בנוסף רציתי לשאול אם יורשה לי
    נכון הדבר שויאגרה מעורר גם נשים האים הבינותי נכון אם אני נותן לבת הזוג פיזית קפסולה של ויאגרה זה אמור גם לעורר אותה? מעניין קראתי את זה איפהשהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו