טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 25 ויש לי חבר כבר 4 חודשים. הוא סובל לעיתים מבעיות גב וחוסר שעות שינה, והדבר פוגע לנו במערכת יחסים מכיוון שכמעט אף פעם אין לו חשק מיני או אנרגיות לקיים איתי יחסי מין. אנחנו מאוד פתוחים אחד עם השני וכנים ולכן שאלתי אותו אם יש איזושהי בעיה אצלי שגורמת לו להמשך אליי פחות והוא אומר שזה ממש לא קשור. מתחילת הקשר שלנו זה אותו סיפור, ברוב הפעמים אני יוזמת את הסקס ואני גם לעיתים צריכה לשכנע אותו שיקיים איתי יחסים. הדבר נורא מתסכל, והיו לי בני זוג בעבר ואף פעם לא הייתי צריכה להגיע למצב שאני צריכה לשכנע או "ללחוץ" על בן הזוג כדי שיקיים איתי יחסים. יש לציין שאני נראית טוב ואין לי שום בעיה שאמורה למנוע מבן הזוג לקיים איתי יחסים. אני מפחדת שבכל פעם שאני מנסה ליזום איתו יחסי מין או מנסה לשכנע אותו הדבר רק מרחיק אותו ורק מוריד לו עוד יותר את החשק לקיים איתי יחסים וזה לא תקין ולא צריך להיות ככה. זה לא הגיוני שאנחנו רק 4 חודשים ביחד ואנחנו כל כך צעירים ומקיימים יחסי מין במקרה הטוב פעם בשבוע. לפעמים אני כל כך מתוסכלת וחרמנית שאני פשוט מאוננת, למרות שאני לא אוהבת את הרעיון שאני צריכה לאונן כשיש לי חבר שאמור לספק אותי. מה עושים? אשמח לעיצה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד