טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, חברי, שאיתו יש לי יחסים רגשים ומיניים מעולים, סיפר לי שהוא נוהג לקבל אימיילים בעלי אופי מיני. יש שם תמונות של בחורות ערומות, שפיכות ועוד. מצד אחד אני מעריכה אותו מאוד על הכנות, מצד שני אני מרגישה נבגדת, זה דוחה אותי וכל פעם שאני נזכרת בזה יורד לי החשק המיני. הוא לא רואה בזה דבר פסול וטוען שכל הגברים עושים את זה אבל הוא לפחות מספר. האם התחושה שהוא בוגד בי צודקת? הוא אמנם לעולם לא צפה בזה בנוכחותי. אבל אני לא רוצה לאלץ אותו או לאסור עליו להפסיק כי אז הוןא בטח יעשה את זה בסתר. מה עושים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בואי נבין קודם כל שגברים ונשים הם שונים! ברגע שהבנו את זה נבין שאצל גברים חשק מיני ורגש לא הולכים ביחד אחד לאחד ולגברים יש חשק מיני עז שבין היתר מתמלא על ידי צפייה בתמונות וסרטים. לא מדובר כאן בשום דבר ריגשי אין כאן שום בגידה יתכן אף שהוא רואה בחורה אחרת בסרט ומדמיין אותך. בקיצור כדאי גם לך לחלוק איתו את ההנאה הזאת ולצפות איתו בסרטים זאת חוויה מלמדת ומגוונת ביחסים ואם לא תצליחי אז תני לו להנות ותנסי להבין את המסר שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אינני מבינה מה מטריד אותך כ"כ אם הוא רואה חומר פורנוגרפי מה דעתך להתבונן בזה יחד איתו? אינני ממליצה על התמכרות לאתרי סקס אך חומרים מיניים מעת לעת? אין בכך כל רע, והעובדה שסיפר לך מהווה הזמנה אולי להסתכלות משותפת
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד