מיללים מיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיללים מיניים
    מודאגת
    17/04/2008

שלום,
    חברי, שאיתו יש לי יחסים רגשים ומיניים מעולים, סיפר לי שהוא נוהג לקבל אימיילים בעלי אופי מיני.
    יש שם תמונות של בחורות ערומות, שפיכות ועוד.
    מצד אחד אני מעריכה אותו מאוד על הכנות, מצד שני אני מרגישה נבגדת, זה דוחה אותי וכל פעם שאני נזכרת בזה יורד לי החשק המיני.
    הוא לא רואה בזה דבר פסול וטוען שכל הגברים עושים את זה אבל הוא לפחות מספר.
    האם התחושה שהוא בוגד בי צודקת?
    הוא אמנם לעולם לא צפה בזה בנוכחותי. אבל אני לא רוצה לאלץ אותו או לאסור עליו להפסיק כי אז הוןא בטח יעשה את זה בסתר.
    מה עושים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיללים מיניים

הוספת תגובה

• וואו כמה פעמים עלתה השאלה הזאת

רועי סטודנט26
    17/04/2008

בואי נבין קודם כל שגברים ונשים הם שונים!
    ברגע שהבנו את זה נבין שאצל גברים חשק מיני ורגש לא הולכים ביחד אחד לאחד ולגברים יש חשק מיני עז שבין היתר מתמלא על ידי צפייה בתמונות וסרטים.
    לא מדובר כאן בשום דבר ריגשי אין כאן שום בגידה יתכן אף שהוא רואה בחורה אחרת בסרט ומדמיין אותך.
    בקיצור כדאי גם לך לחלוק איתו את ההנאה הזאת ולצפות איתו בסרטים זאת חוויה מלמדת ומגוונת ביחסים ואם לא תצליחי אז תני לו להנות ותנסי להבין את המסר שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אשמח לתשובה מיועץ/ סקסולוג

מודאגת
    19/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על מה המהומה

ד''ר חגית כהנא
    22/04/2008

אינני מבינה מה מטריד אותך כ"כ אם הוא רואה חומר פורנוגרפי
    מה דעתך להתבונן בזה יחד איתו?
    אינני ממליצה על התמכרות לאתרי סקס אך חומרים מיניים מעת לעת? אין בכך כל רע, והעובדה שסיפר לך מהווה הזמנה אולי להסתכלות משותפת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו