טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. לפני כחמש שנים אובחנתי ע"י רופאת נשים ובהמשך ע"י ד"ר ליאורה אברמוב כסובלת מוסטבוליטיס. מאז ניסיתי משחות שונות כולל מאלחשות, פיזיותרפיה, הפסקה עם גלולות והימנעות מקיום יחסי מין כבר קרוב לשנה. ובכל זאת, אני לא מצליחה להגיע למצב של הקלה..הפיזיותרפיה עזרה קצת אולם, בשנייה שהפסקתי להתמיד בתרגול הבעיה חזרה ואף חמורה יותר. הפחד מהכאב מוריד לי את החשק המיני ובזמן האחרון גם בניסיון לחדירה אני פשוט "ננעלת". אני אובדת עצות...מרגישה שאין פתרון לבעיה,מרגישה פגומה ובת זוג מאכזבת. הנשיות שלי נפגעת ואני מרגישה שלעולם לא אצליח להתגבר על כך..אשמח לשמוע קצת מנשים שעוברות את מה שאני עוברת, נשים שהצליחו להגיע להקלה מסוימת במצב ולשמוע את הדרך שהן עברו..גם אשמח לעצות נוספות לטיפול בעניין..תודה, שחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד