מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שנה + ללא סקסשרון18/04/2008
בן 26 גר עם זוגתי וכבר מעל שנה פשוט אין סקס. מה שלא ניסיתי לא עזר ולא נמצא פתרון. היא מבחינת אומרת שהיא כן רוצה אך לא נראים שום סימנים לכך ואני ניסיתי כבר הכל! מארוחות "רומנטיות" שלא הובילו לכלום עד לקבוע ימים קבועים שבהם נעשה סקס שכמובן גם אלו ברחו להם לאן שהוא ללא שום התחלה!
אני כבר לא יודע מה לעשות! חוץ מזה היחסים פורחים מכל הבחינות (אם אפשר להגדיר זאת כך בלי סקס...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי היא לסבית
יריב18/04/2008יתכן שהיא לסבית וטרם מודעת לכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתכנו מספר סיבות לחוסר בסקס
ד``ר עידן מיליצ`ר19/04/2008העקרית שאני חושב עליה היא שיש לה חשש מיחסי מין מלאים ולכן היא נמנעת. האם היו פעם יחסי מין? האם קיימה איתך? עם אחרים? האם מתמשת בטמפונים? וכו'...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
שרון20/04/2008אולי חשוב היה לציין שאנחנו כ 4 שנים יחד ויחסי המין בהתחלה היו מצויינים ואפילו הכי טובים שהיו לי. טמפונים כן. לסבית ממש לא וגם היו חברים לפני...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבת אולי יהיה נכון
עידן מיליצ'ר20/04/2008לפנות למרפאה לטיפול מיני?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור.
שרון22/04/2008(כדרך אגב ביום הקלדת ההודעה האחרונה היה שבירת שרב שאני לא יודע מאיפה היא באה...)
אני חשבתי על זה כן, אמרתי לה זאת גם כמה פעמים ונראה לי שהיא לא לקחה אותי רציני ואני חושב שהיא תתבייש ללכת. איך אני משכנעים ללכת...?
איך אני מגיע למרפאה כזו? למי לפנות? זו מרפאה כמו שאתה מנהל? אפשר להגיע אליך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מזעזע
לינדה21/04/2008האמן לי אם אתה שנה בלי סקס אז אין כמעט סיכוי לשיפור אולי היא פרידיגית אם העניין היה מפריע לה היתה הולכת לרופא מזמן........קצת חבל לזרוק את החברה כשהכל פורח מסביב אך מצד שני כמה זמן אפשר לחיות ללא סקס??????
זה מה שנקרא מסמך אנושי מזעזע בחיים לא האמנתי שיש אנשים עם בן זוג ככ צעירים שיכולים להחחחחזיק שנה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)