מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוהב בחורותאיציק19/04/2008
שלום. יש לי אישה ויש לי בת תינוקת. אני יודע שכל גבר יש לו נתיות כל שהם למין השני וגם ההפך. לנשים. אני כל הזמן חושב על בחורות אחרות ולא רק זה אני רוצה להתחיל איתם ולעשות זאת, בלי לפגוע, כי אני לא מתכוון לעזוב את אישתי או את המשפחה שלי, רק מה אני לא יוצא לי מהראש בחורות או נשים אחרות אני כל פעם מתגרה ממשהיא אחרת וזה מושך אותי כל פעם יותר ויותר. אישתי יודעת זאת אני לא שומר את זה בסוד והפך מכך אני אומר לה שהיא גם מוזמנת לפתח איזשהו סתוץ ולא יותר שזה לא יצא מהפרופורציות שאף אחד לא יפגע מזה. כי סך הכל חיים פעם אחד ולא צרים להתקמצן מתענוגות בעולם הזה. מה עושים עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוהב בחורות
ד''ר חגית כהנא22/04/2008יש לך שתי בחורות בבית
תמשיך לאהוב אותן ותמשיך גם לפנטז.
לא הייתי ממליצה לך או לאישתך לנהל סטוצים ההתחלה ידועה הסוף לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאישתו של איציק
זיגי27/04/2008אני מוכן לסטוץ איתך!
אני מבטיח לאיציק שזה לא יצא מהפרופורציות ושאף אחד לא יפגע מזה.
נשבע שבועת צופים.
יש אצלכם מיזוג ודוש אחר כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיציק הכועס...
זיגי27/04/2008לאחר עמל רב הצלחתי אפילו להבין את ההודעה שלך. נשמע כאילו אתה רוגז במקצת...
מדבריך הבנתי ש:
"אני אומר לה שהיא גם מוזמנת לפתח איזשהו סתוץ "
ו"הכל חיים פעם אחד ולא צרים להתקמצן מתענוגות בעולם הזה." (לא שיניתי כלום, זהו הנוסח המקורי)
הריי אמרת שאתה מסכים שאישתך "תפתח איזה סתוץ"...
למה אתה מתקמצן פתאום?
נ.ב: ממש פגעת בי שכאמרת שאני עושה ביד עם המון סבון :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיציק
איציק27/04/2008סתוץ אבל לא עם כל אחד. אלה עם מי שהיא מכירה ומחבבת. ולא צריך להגזים כמו שאתה הגזמתה. זאת אישתי ומאוד אכפת לי ממנה ואני רוצה שיהיה לה טוב. אבל לכל דבר יש גבול. על דברים כאלו אם זה היה משהוא ברחוב לא ההיתי משאיר אותו חי. לא אכפת לי לא לראות אור אבל כודם כל הכבוד שלה זה יותר מהחיים שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)