גן סגור.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גן סגור.
    אנונימי
    16/11/2014

בן 65. רעיתי מנישואים שניים לפני קרוב ל 20 שנים צעירה ממני ב-9 שנים.
    קימנו יחסים שספקו את שנינו ולפני כארבע שנים נפסקו ביוזמתה עקב יובש בנרתיק.
    הצעתי פתרונות סיכה או יעוץ אבל היא התעלמה מהם.בתחילת הקשר בינינו אמרה לי שחוותה בילדותה התעללות מינית מסוימת בידי אביה, ואף פעם לא פרטה באוזני.
    אני קשור אליה ואוהב אותה וגם נמשך אליה ועל כן אנני מעלה בדעתי לגרום לה עוול בבגידה. יחד אם זה בתור אדם הנהנה מבריאות מצוינת,הקשר המיני חסר לי מאד ומעיק עלי ובינתיים אני מספק את עצמי, והבהרתי לה שלא אזום מגע מיני חד צדדי איתה כשרק אני מגיע לסיפוק ממנו.נראה לי שיהיה קשה עד בלתי אפשרי לשכנעה ללכת ליעוץ אישי או זוגי שכאמור כבר הצעתי לה בעבר.מה עושים?

"זה לא כל כך נעים לראות גן סגור".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גן סגור.

הוספת תגובה

• להחליף גנן -

בני
    20/11/2014

היי

א. בבגידה אתה גורם עוול בעיקר לעצמך.
    ב. כשאתה לא יוזם מגע אתה מעניש שוב בעיקר את עצמך.
    ג. היא חייבת לבוא לקראתך ולכל הפחות לגשת לרופא כדי לטפל בבעיה שלה, ישנם כיום פתרונות זמינים וזולים.
    ד. אל תירתע מלהציב לה את ההליכה לרופא או לכל צד ג' שהיא תבחר כתנאי להמשך הנישואין.
    ה. כנראה שצריך להחליף גנן...או את שיטת הגינון כלומר - ייתכן מאוד שנוצר ביניכם משבר שגרם להתבצרות שלה או שדרכת בטעות על "טריגר" שהציף והחמיר את מה שעברה בילדות.
    ו. לכו לטיפול ביחד או לחוד חבל על כל יום שעובר.
    ז...בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גן סגור. - תגובה

11/01/2015

אתה בעצם מסיים את השאלה בתשובה שאתה יודע...

אתם חייבים לגשת ביחד לטיפול מיני/זוגי. בשאלתך אתה לא מותיר אפשרויות נוספות - היא לא מעוניינת בחומרי סיכה (שזה הטיפול הכי חשוב ומוצלח ביובש נרתיקי כתוצאה מגיל המעבר), יש לה רקע שעשוי לספק הסבר ואף פעם לא טופל, ולך יש צורך.

טיפול ויפה שעה אחת קודם ותוכל לגשת לייעוץ ראשוני לבד ולבדוק כיצד ניתן לגייס אותה, מתוך תקווה שהיא תבין גם את הצרכים שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו