טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
חברה שלי ואני נמצאים יחדיו 10 חודשים , היא חוותה קשר קודם ,5 שנים , ואחריו שנתיים,היא לא קיימה עם אף אחד מהם יחסי מין (חדירה) אנחנו אוהבים מאד,טוב לנו אך הפחד שלה לקיים יחסי מין ולפסק רגליים בצורה תקינה לא משתנה, הדחף המיני מועט מאד, ,והרצון שלה לטפל בבעיה לא כזה נמרץ , מה שגורם לי להיות עצבני מאד ,ולוותר על הכל ,וזה קשה ,היא ממש מפחדת לפסק את הרגליים., היא בחורה יפה עם המון ביטחון עצמי וחברתי.היא אוןהבת אותי מאד ומנגד לא מתאמצת לטפל בבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתה מוזמן לקנות לה ספרים בנושא פחד ממין או איך להנות ממין או לחילופין להציע לה ללכת יחדיו לטיפול ואם שניהם נהנים בשלילה ואתה מתוסכל אז תפרדו כי אלה החיים ואם היא מסרבת בתוקף להנות מהחיים אז חבל לך על הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד