מוטרדת ובבעיה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוטרדת ובבעיה..
    Jessy
    22/04/2008

שלום לכולם,
    אני נערה כמעט בת 20 ואני יוצאת עם מישהו כבר איזה חודש.
    אני עדיין לא שכבתי איתו-אבל אפשר להגיד שעשינו כמעט כל דבר חוץ מזה..

עכשיו יש שני דברים שמטרידים אותי..
    האחד הוא שאני עדיין לא הצלחתי לגמור איתו (והאמת היא שגם הוא די מוטרד מהסיפור)
    וזה לא שהיו לי בעיות עם זה בעבר.
    אם אני חושבת על זה-כל הסיפור של הבעיתיות בלגמור התחיל חודשיים אחרי שאני התחלתי לקחת תרופה לפנים נגד פצעי בגרות (מינוציקלין). בהתחלה כל האזור התחתון היה כל הזמן רטוב ואחרי זה התופעה הפסיקה.
    (אני לוקחת את התרופה כבר איזה 5 חודשים)
    אני לא בטוחה אם אני עוצרת את עצמי מלגמור או פשוט לא מגיעה לזה עד הסוף..
    ויכול להיות שזה סתם צרוף מקרים עם התרופה..

הדבר השני הוא שבפעם האחרונה ששהייתי איתו הוא הכניס לי אצבעות ובסוף גילינו שאני מדממת..
    יש מצב שאיכשהו נפצעתי במהלך-ואם כן אז מה אני אמורה לעשות?

אני ממש מתחברת איתו ונהנת וטוב לי איתו אבל כל הסיפור הזה מוזר לי.. ואני לא יודעת מה לעשות
    תודה רבה מראש,
    וחג פסח שמח לכולם;)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוטרדת ובבעיה..

הוספת תגובה

• שלום לך

איציק
    25/04/2008

שלום לך ילדה! שמי איציק אומנם אני לא רופא אבל יש לי קצת ידע מהחיים. זה שאת לא מצליחה לגמור זה לא קשור למשחה נגד פצעים. דבר שני אם את מצליחה לגמור לבד אז את גם בטח תצליחי לגמור גם איתו, מובן שלאישה לוקח יותר זמן מלגבר כדי לגמור וגם גמירה ביחד זה סתם סיפורי אגדות. ועוד משהו קטן לדרך: לפני ביצוע יחסי מין כדאי מאוד לעשות משחק מקדים. זאת אומרת מסאז' עדין וארוטי, אוירה רומנטית......! ובקשר לדימום אין מה לדעוג, זה יכול להיות שקרום בטולין נקרע ואכשיו את כבר לא בטולה, או שזאת הייתה פציעה וכדאי מאוד להגיד לו להבא שיהיה יותר עדין. ויש כמובן אופציה טובה להתייעץ עם רופא/ת נשים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעתי הלא מלומדת

הדר
    25/04/2008

עשיתי חיפוש קצר על התרופה שלך ולא ידוע על השפעה שלה על תפקוד מיני מכאן שאני לא מאמינה שזה קשור. אם את רוצה להיות בטוחה את תמיד יכולה להפסיק את התרופה ולראות אם המצב משתפר, השאלה היא אם בא לך להפסיק את הטיפול לפני שסיימת אותו.
    הדימום, כדאי לפנות לגיניקולוג, כנראה שהוא שרט אותך בטעות- גם זה קורה. בכל מקרה כדאי לבדוק.
    לגבי בעיית האורגזמה הנעלמת- לא ממש יודעת. כשאת לבד את גומרת? הבעיה רק איתו או בכלל?
    בעבר גמרת אז מה היה שונה?
    אולי את עדיין לא מרגישה איתו ממש בנוח (סה"כ כמעט חודש זה לא המון זמן). תירגעי, תשתחררי לגמרי ואולי תנסי דווקא לא להתעסק יותר מידי בעובדת הגמירה. אולי תנסי ליהנות מהמגע והאינטימיות ולהתייחס לאורגזמה כתוספת נחמדה. יש מצב שאם תרדו מהלחץ של המרוץ לאורגזמה תגיעו לשם בלי לשים לב.
    בכל מקרה אני מניחה שליועצים כאן תהיה תשובה יותר מלומדת משלי, לבינתיים אני מקווה ששלי תספק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילה?!

בולי
    26/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו