סיום טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיום טיפול
    ללא שם
    30/11/2014

בוקר טוב,

הייתי מטופלת בטיפול מיני עקב וגיניסמוס וביוזמתי הטיפול נפסק
    הטיפול עצמו היה מאוד מטלטל עבורי : מבחינת התכנים והקשר עם המטפלת , שפשוט לא יכולתי יותר !
    כל אותה התקופה הרגשתי מבולבלת , ספקנית ומיואשת .
    ובהתייעצות איתה הועלה הרעיון של פרידה והחלפת מטפלת (פשוט לא הצלחתי לדבר איתה, היא לא התאימה לי מבינה אנושית והטיפול לא התקדם לשום מקום) .
    הבעיה היא, שאני מאוד מאוד מאוד מתגעגעת אליה והגעגוע הזה לא עובר לי... נראה לי בלתי אפשרי להתחיל את כל התהליך עם מטפלת אחרת .
    אין לי שאלה מוגדרת, אבל איך ממשיכים מכאן...? מאוד קשה לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיום טיפול

הוספת תגובה

• סיום טיפול - תגובה

11/01/2015

לא ברור מה עברת שם עם אותה מטפלת והאם מדובר במטפלת מוסמכת. בטיפול נכון לא עלולים לעלות ספקות כמו שאת מתארת והפרידה לא אמורה לטלטל אותך ולגרום געגוע.

אם את מרגישה שהבעיה קיימת ואת עדיין זקוקה לטיפול מקצועי, גשי לטיפול מוסמך. הבטיחי את מקצועיות הטיפול על ידי כך שתבחרי מטפל/ת ו/או מרפאה מוסמכת דרך הרשימה המופיעה באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני (איט"ם). גוגל יעזור לך להגיע אליהם.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו