אורגזמה "בורחת"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה "בורחת"
    חן
    23/04/2008

אני בחורה.. יש לי בת זוג מהממת והקשר טרי למדי (למרות שאנחנו מכירות כבר שנים).
    האשה שלי מאוד מינית,סקסית, זורמת והיא גם מדברת על הכל מבלי להסתיר, העניין הוא שהיא גמרה אולי פעמיים בחייה (בת 27) וגם זה בקושי, במיטה היא מאוד מינית ואקטיבית, והיא מסוגלת להנות בטרוף תוך כדי הסקס (השכנים יכולים להעיד :)), אלא מה, כשהיא מאוד אבל מאוד קרובה לאורגזמה, האורגזמה כאילו "בורחת" לה ואז יכולים לקרות שני דברים: האחד- נהיה לה מדגדג ברמות שהיא לא מסוגלת לסבול את זה. או/ו השני- זה כואב לה, לא מאוד כואב אבל מספיק בשביל להוריד אותה לגמרי מהשאיפה לאורגזמה. אם להשתמש במטאפורה, זה כאילו שהיא נוסעת על 180 קמ"ש ובחצי שנייה מאטה לאפס. היא יכולה להמשיך אחר כך בסקס אבל מתוך ידיעה שזה לא יגיע גם הפעם.. שני דברים חשוב לי לציין: 1. לא יודעת אם זה קשור אבל היא אוהבת את זה מעט אגרסיבי, למשל ויסלחו לי השמרנים כן? היא אוהבת שאני נושכת לה את הדגדגן ותוך כדי שאני כושה את זה עובר לי בראש "אלהים ישמור אייייה!!! איך היא לא מתה מכאבים?"
    2. אני מהבחורות שגומרות ברצף מספר פעמים רב וכל פעם האורגזמה חזקה, ובת זוגתי טוענת שהיא ממש מקנאה, כמובן בצחוק, אבל לפעמים לא נעים לי ממש.
    מתנצלת על המגילה.. 2 שאלות: שמעתי שיש מטפלים לנשים שלא גומרות ועוזרים להן פיזית להגיע לאורגזמה, איך מגיעים לאחד כזה? (אני בטוחה שאין בדפי זהב...)2. האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לעזור לאהובתי?
    לתשובתכם אודה..
    חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה "בורחת"

הוספת תגובה

• אין לי איך לעזור אבל אני מקנא

רועי
    24/04/2008

חח כמה פנטזיות עלו לי במהלך הקריאה :-)
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתפנה לסקסולוג

הדר
    25/04/2008

נראה לי שיש אפשרות לעשות זאת דרך קופת החולים.
    חוץ מזה קיימת אגודה של מטפלים מיניים בישראל שנקראת איט"ם ואני בטוחה שתוכלו למצוא מטפל/ת באזורכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה "בורחת"

טלי
    25/04/2008

נכבדי ! אני אישה נשואה לגבר מהמם, מכורה לסקס, תמיד בהיי גבוה, נהנית מכל רגע, מגיעה לסקלה הכי גבוהה שאפשר והיתר בדיוק כפי שכתוב אצל חן. מצפה בקוצר רוח לתשובה ומודה לכם מראש בעד העזרה. חג שמח ושבת שלום ! טלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו