טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 21 , מעולם לא קיימתי יחסי מין אך אתמול אני וחבר שלי עשינו סקס יבש כשהוא עם תחתונים ואני בלי כלום. האם אפשר להיכנס מזה להיריון? אף אחד מאיתנו לא גמר אך האם יכול להיות סיכוי קטן אפילו שכתוצאה מזה נכנסתי להיריון? כי כשעה לאחר מכן התחלתי להקיא ממש ואני כבר יום וחצי מאז מרגישה בחילות וסחרחורות ואני מאוד לחוצה! תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אצל גבר יש טיפות נוזל המופרש כאשר הוא מעורר מינית ונוזל זה מכיל תאי זרע אך הסכוי להריון אפסי כל כך שאין לך מה לדאוג, והבחילה כלל לא קשורה להריון אלה ללחץ וחרדה, בלי חדירה בלי אורגזמה שלו בעודו בתחתונים אין סכוי להריון, לשם הרגעה עצמית והתאמת אמצעי מניעה מתאים אנא פני לגניקולוג\ית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד