לא נהנת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נהנת
    רעות
    24/04/2008

שלום. אני בחורה בת 19 ויש לי חבר כבר הרבה זמן. כל פעם שאני מתנשקים וגולשים לדברים אחרים ( אנו לא מקיימים יחסי מין.) אני לא נהנת. אני האמנם מרטיבה אבל לא נהנת מהמגע,מהליטוף. הוא מנסה לענג אותי וזה פשוט לא הולך. האם חסר לי הורמון מסויים? האם ניתן לפתור את זה? אני מפחדת שלא אהנה מקיום יחסי מין ואקיים אותם רק לשם ההנאה של בן הזוג ולמטרת ילדים,מה שאני לאד לא רוצה שיקרה.. זה מאוד מתסכל..חשוב לציין שחבר שלי מושך מאוד ואני אוהבים מאוד זה את זו. הענין מטריד אותי מאוד. אשמח לקבל תשובה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא נהנת

הוספת תגובה

• היי

רועי
    25/04/2008

את נהינת ממגע עצמי?
    את נהינת ממשהו שאת עושה לעצמך או בכל זאת שהוא עושה לך?
    תכווני אותו אם אכן יש מגע כלשהו שמצאת שעושה לך יותר נעים מהמגע שהוא מנסה לתת לך.
    יש לא מעט ספרים בנושא הנאה מינית ואיך להגיע לאורגזמות שאת יכולה לקרוא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רועי

רעות
    25/04/2008

אני לא בצורה תכיפה נהנת ממגע עצמי..אני יכולה לפנטז עליו אבל לא להגיע להנאה.. אני מכוונת אותו ובכל זאת לא נהנת..נאמר לי שאולי הבעיה פסיכולוגית..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

רועי
    26/04/2008

את נהינית או לא נהינת ממגע עצמי? לא היית כלכך ברורה גם אם זה לעיתים רחוקות יתכן שיש משהו בחיים שמעיק עלייך וקשה לך להתרכז במין כרגע משהו כמו לחץ לימודים או כדומה.
    אם את מגיע להנאה מינית לעיתים רחוקות נסי להזכר מה הביא אותך לשם ואת יכולה גם לקרוא לא מעט ספרים שנכתבו על איך להגיע להנאה מינית (אורגזמה) וללמוד כי זה חשוב וכי זה כייף :-)
    ואחרי שתדעי איך להנות לבד תוכלי גם להנות עם בן זוגך אבל כנראה שלא לפני.
    כיון שאת כותבת כאן סימן שהנושא יקר לליבך וכן יש בך את הרצון אז קדימה לעבודה תנסי להגיע להנאה מינית הכירי את גופך יותר טוב את כל גופך אל תתרכזי רק בנרתיק כווני לאיזור החזה והדגדגן ותקראי ספרים ואולי גם סרטים אירוטיים יעניינו אותך.
    כמובן תעדכני :-)
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רועי

רעות
    28/04/2008

כן כנראה שאתה צודק..באמת בזמן האחרון אני קצת לחוצה ואני גם קצת סגורה בכלליות בקטע של מגע אינטימי..(הגעתי לזה רק בגיל יחסית מאוחר..) בכל אופן תודה רבה! עזרת!! ד"א,את סטודנט לנושא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רעות

רועי
    28/04/2008

אני שמח שיכולתי לעזור בסך הכל מדובר בחשיבה הגיונית שלפעמים קשה לראות אותה כששואלים את עצמנו ויש צורך באדם נוסף שיקשיב ויחווה דעה.
    אני האמת לא סטודנט למין (סקסולוגיה) אני סטודנט לניהול וכלכלה :-) אבל התחום כלכך מרתק אותי שאני מתענין ולומד ואוהב ללמוד מקריאה , מאנשים וחברות :-)
    תמשיכי לעדכן אני אשמח לדעת איך את מתקדמת
    נ.ב גם אני התחלתי בגיל מאוחר 22 לייתר דיוק :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• shalom

אלון
    29/04/2008

שלום רכות
    אשמח לעזור לך בנושא
    אנא שלחי לי מייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנאה מינית

ד''ר חגית כהנא
    30/04/2008

נראה שאת נמשכת לחבר שלך , את מעידה שאת מרטיבה
    האם אינך נהנית מהדרך שבה הוא נוגע בך? האם את חוששת?
    האם היו מקרים נוספים בהם נגעו בך ונרתעת?
    אין לך שום בעיה הורמונלית או רפואית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו