מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פערים בחשק המיני - עצה דחופה!!גלי25/04/2008
אני בת 27 ובן זוגי 24, אנחנו יחד כמעט 4 שנים. מטורפים אחד על השני וגרים יחד.
יש לנו זוגיות מדהימה, הבנה הדדית, חופש להתפתחות אישית והערצה הדדית. באמת טפו טפו שהכל נפלא. כמעט לא יכלתי לבקש יותר... כמעט..
הדבר הבעייתי - והוא לא שולי בכלל, הוא ההבדלים בצרכים בינינו.
מתחילת הקשר היינו מקיימים יחסים פעם בשבוע בלבד. בתחילה ראיתי בזה כמשהו נחמד כי באמת שבשנתיים הראשונות כל מגע בינינו היה כאילו בפעם הראשונה.
עברתי תקופות קשות מאד של התקפי חרדה וקשיים נפשיים והוא היה לצדי, תמך ועזר לי.
כיום אני נטולת חרדות, חזרתי לעצמי, קורנת ושמחה ועם זאת עלה לי החשק המיני מאד. תמיד היתי יותר "חמה" ממנו אך זה לא הפרע לי כמו עכשיו. כיום אני מרגישה יותר, רוצה יותר וגם מבינה שהוא כלל לא מכיר את הגוף שלי ולא יודע להביא אותי לאורגזמה. בכל המגעים בינינו עד היום כשהיתי מרגישה שהוא עומד לגמור היתי מאוננת כדי שנגמור יחד. גם כשיש מגע מיני הוא לא אורך זמן רב כי הריגוש גדול מדי והוא לא מחזיק. אני ממש רוצה ש"יזיין לי את הצורה" (סליחה על הביטוי) וזה רחוק מלהיות נכון. אני אפילו לא מורשית לזוז כי זה מזרז לו את הגמירה. בקיצור, לא מסתדר הענין. אני צריכה יותר מזה, יותר בכמות ובאיכות. הוא מתוסכל וככל שמדברים על זה יותר הוא מסתגר יותר. הוא לא מוכן ללכת לטיפול. אני כבר מרגישה פסיכית כי יש לי אוסף "צעצועים" שאני משחקת בו פעם ביום לפחות לפעמים גם 3 , לידו ולא לידו. לפעמם זה מדליק אותו. אני מאד יפה, מאד סקסית וגברים רבים להוטים ממני סביב. זה גורם לי להתחיל להסתכל לצדדים. אני רוצה שירצה אותי ושיספק אותי. יש לזה תקווה? לא מוכנה לאבד אותו!!!! מה עושים??? (סליחה על המגילה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל מדברים
רועי25/04/2008שבו תדברו תראו למה יש פערים מה גורם לחשק ירוד אצלו בעיקרון 99 אחוז מהגברים להוטים על מין כך שיעשו הכל לפתור את הבעיה באם קיימת.
אם מדובר בשפיכה מהירה גם לכך יש פתרון תתחילו להתאמן על שפיכה איטית תעשי לו ביד תפסיקי תעשי שוב תפסיקי זה סוג של אימון ותמשיכי בגירויים אוראליים אותו רעיון . בגדול לגבר חשוב לאונן הרבה גבר שלא מאונן גומר מהר בדרך כלל.
אני מציע גם שתגמרו יותר מפעם אחת נגיד וגמר פעם ראשונה מהר בטח ישמח לגמור עוד מספר פעמים גם אם הוא זקוק להפסקה של דקותיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אך הבעיה היא..
גלי25/04/2008ראשית, תודה לך על התגובה.
אם הכל היה כפי שאתה מתאר החיים היו יפים.
אך מדובר בגבר שלא מאונן. אנו חוזרת: לא מאונן. הוא כאילו שומר את עצמו לי. איזו בעייתיות עמוקה מכדי שאבין ואצליח לנתח. הוא לא מאונן ויותר מזה - אין אצלנו פעם שניה. הוא לא מצליח להבין בכלל שהוא מסוגל לעוד פעם. הנסיונות שלנו לפעם נוספת אחרי גמירה שלו עלו בתוהו.
הוא מרגיש חסר און, נלחץ ואין סיכוי שיעמוד לו רק מהלחץ. מוזר שזה כך גם אחרי 4 שנים...
אני מניחה שהוא קצת מאויים,
בעניין השהיית הגמירה - אנחנו עושים את זה אבל כשזה מגיע לחדירה - אי אפשר לזוז כי זה חזק לו ומקרב אותו - ואז הוא מאד נהנה כי מחזיק יותר ועל קצה (ומן הסתם אני נהנית לצפות בו בטירוף זה) אך אני לא מצליחה להינות פיסית בכלל - לא נכנסת לכל המערבולת הזו ולא מצליחה להגיע בכלל לתנוחות שטובות לי - כי מה שטוב לי מסעיר אותו מדי וזהו.
בשבוע שעבר שכבנו בצהריים ובלילה התחלתי איתו שוב והצלחתי. זו הפעם ה1 של סקס בינינו פעמיים באותו יום. לא מאמינה שזה קורה לי בכלל, מצב שאני סופרת.. זה נורא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותה בעיה
יורם25/04/2008שלום לך,
לי יש את אותה בעיה רק עם בת הזוג שלי אני בן 27 ואני חולה סקס אני רוצה את זה המון ועד שאנו עושים את זנה אז תוך 20 דקות היא אומרת שזה שורף לה ואני רוצה עוד אני לא יודע מה לעשות כל הזמן היא אומרת שהיא עייפה אני מרגיש שהיא מתרחקת ממני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוגיות דורשת המון השקעה
רועי26/04/2008תיראי אם את ממש ממש רוצה להיות איתו וחשובה לך מערכת היחסים הזוגית איתו אז כמו שאמרת כבר הייתה פריצת דרך ואני אומר תמשיכי לעבוד על זה ותעודדי אותו לאונן ותזכרי שאין כמו לדבר ברגע שתדברו בינכם ותשתפו שניכם תרגישו הקלה ושניכם תדעו למה כל אחד מצפה וזה רק יחזק את הקשר שלכם ואולי זה מה שיביא את הפירצה אבל אל תשכחי שבזוגיות כמו בזוגיות יש גם צורך בפשרות אבל אם הפשרה הזאת היא פשרה גדולה מידי אז אין מה לעשות אתם פשוט לא מתאימים.
זה לא משנה אם מדובר בפער מיני או פער שיחה או פער גילאים אם זה לא מתאים זה לא מתאים וחבל להמשיך ביחד ולהגיע לנישואים ולהיות ממורמרים . לכן תנסו לדבר תנסו להתקדם בזוגיות אם לא לבד אז בעזרת יועץ זוגי ואם לא אז לא לכל אחד יש מכסה ושניכם תמצאו אדם שיותר מתאים לכם . קורה לא פעם בחיים שחושבים שזה זה אבל מסתבר אחר כך שזה לא וכדאי להודות בזה ולהמשיך הלאה כידידים.
חשוב מאוד ! :-)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפנית
גלי26/04/2008שוב תודה לך.
נדמה שהשארתי את האתר פתוח והוא קרא כי משום מה חלה תפנית חדה וחיובית מאד בעלילתי הלילה.
אין טעם להרחיב בפרטים - אבל יש לי תחושה טובה מאד.:)
שבוע טוב ותודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשו חיים :-)
רועי26/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשורת
justme2enjoy27/04/2008אין מה לעשות זה קורה במשפחות הכי טובות, תמיד לאחד יש יותר חשק מהשני, אין ספק שצריך לדבר על הבעיה ולא להסתיר אותה, ללמוד מהיכן היא נובעת, יש לי כמה רעיונות וכיוונים,
אם את רוצה לשמוע אשמח לענות לך,
כיתבי ל:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מהירה
ד''ר חגית כהנא28/04/2008הרושם הוא שלבעלך יש שפיכה מהירה ולכן הוא ממהר לגמור ו"אוסר" עליך לזוז ואולי גם נמנע מיחסי מין כדי להמנע מ"פדיחה" של גמירה מהירה.
יש לבעיה טיפול פנו לסקסולוג/ית
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)