קושי בחדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בחדירה
    מתעניינת
    04/03/2015

אני בת 25 עם בן זוג בן 28 אנחנו יחד כבר 4 חודשים ואני יכולה לספור על כף יד אחת כמה פעמים הוא הצליח לחדור במהלך כל התקופה הזו, לעומת זאת מספר הפעמים שניסינו וזה לא עבד הוא פי 5 אולי.
    הדרכים שלנו להגיע לסיפוק הם בדרך כלל דרך מין אוראלי או דרך מגע על האזור.
    פעם הייתי אומרת לו שכל עוד אני מגיעה לסיפוק לא ממש מעניינת אותי הדרך אבל עכשיו אני מבינה שיש בעיה ובגלל חוסר ניסיון מיני שלי אני לא יודעת להגיד מהי.
    הזקפה לדעתי יציבה אך ברגע שאנחנו מנסים להגיע לחדירה היא נחלשת ואני מסיקה את זה גם מהאופן בו הוא אוחז סביב איבר המין כדי לעזור בחדירה, כאשר אני אומרת לו להזיז את היד כי היא מפריעה, אני רואה שקיים קושי, האיבר מין שלו לא נכנס!
    במעט הפעמים שהוא נכנס הוא מגיע לפורקן ממש מהר, 3 דקות אולי.
    ממין אוראלי זה לוקח יותר זמן ולפעמים גם לא תמיד קורה.
    שאלתי אותו אם בעבר הייתה לו בעיית חדירה הוא אמר שלא אבל הוסיף שהוא לא נהנה מחדירה אלא יותר ממשחקים מקדימים שמובילים לסיפוק ללא חדירה.
    מה יכולה להיות הבעיה? האם יש דרכי פתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בחדירה

הוספת תגובה

• קושי בחדירה - תגובה

11/03/2015

נראה שיש לו חרדת ביצוע. זוהי אחת מהפרעות התפקוד המיני הנפוצות ביותר בקרב גברים צעירים. עובדה זו לכשעצמה אינה אמורה לנחם אותך, שכן צרת רבים נחמת טיפשים... אבל עצם שכיחות התופעה מכוון לכך שיש ניסיון טיפולי רב ושהוא אינו חריג. אם הוא מגיע לזקפה בקלות רבה כולל שפיכה מענגת בדרכים אחרות ובאוננות צריך לצאת מההנחה שמה שקורה באוננות יכול לקרות גם אתך בתנאי שיהיה רגוע ומרוכז בהנאה.

עם זאת, יש להניח שהוא דרוך לקראת יחסי המין איתך, חושש שלא יעמוד לו או שייפול לך טרם החדירה, מה שאכן קורה בפועל. זה מכניס אותו למעגל כשפים, כולל מחשבות מרובות לפני כל מפגש מיני ("יעמוד לי או לא... ייפול לי או לא..."). הנבואה שמגשימה את עצמה אכן מתגשמת והזקפה נחלשת ו/או נופלת.

בטיפול מיני נכון, אותו ניתן לקבל במסגרת מרפאות ציבוריות מוסמכות לטיפול מיני (רשימת מרפאות כאלו באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני) ניתן ללמוד טכניקות להירגע ולשחרר לחץ, כמו טכניקות עינוג שאינן קשורות בזקפה ובחדירה. נשמע שאת זה אתם עושים נפלא. היכולת להירגע ולפתח בטחון עצמי ביכולות שלו כבן זוג וכגבר יובילו להפחתת חומרת הבעיה עד הכחדתה, תוך שיפור יכולותיכם בתקשורת זוגית ומינית.

יש המשלבים טיפול תרופתי לשיפור הזקפה (כגון, לויטרה, סיאליס, ויאגרה ותרים), אך תרופות אלו יכולות לשמש רק נדבך בטיפול, שכן הן ממוקדות בסימפטום (בעיית הזקפה) בעוד הטיפול האמיתי צריך להיות מכוון בגורם (כלומר, החרדה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו