מראה חיצוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מראה חיצוני
    מינה
    25/03/2015

אני בזוגיות מזה 3 שנים עם בחור גדול ממני ב-13 שנה. (אני בת 25 והוא בן 38).
    כתבתי על הנושא בפורום על זוגיות והפנו אותי לפה. אכתוב בקצרה.

אף פעם לא נמשכתי אליו חיצונית, הוא בכלל לא הטעם שלי. נמוך, שמנמן, גוף לא פרופורצינאלי והגיל הפריע לי.
    בהתחלה לא הסכמתי לצאת איתו אך הוא הפך לידיד ממש טוב.
    עם הזמן גיליתי אופי מדהים, אוהב אותי מאוד, אכפתי, מעריך, עוזר ותומך. כל מה שאפשר לקבל מחבר. אבל המראה החיצוני שלו מאוד מפריע לי ולא מצליחה להוציא את זה מהראש.
    הקשר איתו מאוד משמעותית עבורי כי הוא הבחור היחיד שבאמת העריך ואהב. יצאתי עם בחורים בעבר שזלזלו ולא עשו אחוז ממה שהוא עושה.

אני מרגישה שאני איתו רק בגלל היחס אלי וכי אני מפחדת שלא אמצא בחור עם אהבה כזאת.
    בנוסף המין על הפנים, זה בא לידי ביטוי באיך שהוא נראה.
    הגוף שלו מגעיל אותי והוא כזה רומנטיקן במיטה. לא סובלת את זה, למרות שאני מבקשת ממנו להיות פחות תשוקתי והוא עושה מה שאני רוצה, עדיין מרגישה שהוא דוחה בעיני.
    אני מרגישה מאוד עצובה אחרי קיום היחסים. בזמן האחרון בכלל לא שוכבים כי אני לא עומדת בזה. רק לעיתים רחוקות שהוא ממש מתחנן.

לא יודעת מה לעשות, חתכתי את הקשר כמה פעמים וכל פעם אני חוזרת אליו. מרגישה מן בדידות. הקשר שלנו חזק בדברים אחרים. אבל לא נמשכת אליו חיצונית ככה שקשה לראות אותו כבן זוג.

להתפשר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מראה חיצוני

הוספת תגובה

• מראה חיצוני - תגובה

אורית פס
    10/04/2015

מינה,
    את מתארת דילמה שאיש לא יוכל לומר לך כיצד לפתור .
    אני תוהה מה מכל מה שתארת בן זוגך חש- כמה הוא פגוע מהדחיה והעדר סקס לאחרונה אלה אם כן הוא מתחנן .
    אישית אני נוטה לחשוב שאם את מאד אוהבת אותו אולי עלייך לשחרר אותו ולאפשר לו למצוא מישהי שתרצה בו ובמקביל לאפשר לעצמך זוגיות עם משיכה ותשוקה,
    יתכן שאת מתחזקת קשר בשל הפחד לא למצוא מישהו כמוהו...אכן לא תמצאי מישהו כמוהו אבל אולי כן תמצאי מישהו שיתאים לך יותר בגיל, בהופעה, ברמת הרומנטיקה. במבנה הגוף ובקיצור בכל אותם אלמנטים מהם את מסתייגת בבן זוגך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו