טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, חייבת עזרה. אני בת 24, בחורה דתייה ומחפשת גבר רציני במטרה להתחתן איתו. היום יצאתי לדייט עם בחור, חייבת לציין שהוא מאוד נחמד, היה לי ממש כיף איתו והוא בראש שלי. הדבר היחיד שהפריע לי אצלו זה הגוף שלו, אני מאוד אוהבת גברים שרירים, לא שמנים, מבנה גוף רזה אבל עם שרירים, כתפיים וידיים רחבות. כל בני הזוג שלי היו חתיכים ועם גוף שאהבתי, שרירי וחטוב. ו הוא קצת שמן, יש לו קצת בטן וזה מציק לי. אני יודעת שזו חשיבה שטחית אבל ממש חשוב לי העניין הזה, כדי להימשך לגבר זה מה שאני אוהבת, אני ממש רוצה להשתחרר מזה וללמוד לתת צ׳אנס גם לגברים שהם פחות חתיכים ולא רק שריריים כי אני מרגישה שבגלל שאני בררנית כלפי מראה חיצוני אני מפספסת הרבה בחורים טובים. מצד שני, זה משהו שאני ממש אוהבת אצל גבר וקשה לי לוותר עליו. האם יש לכך פתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין פתרון...בשנות העשרים שלי גם אני ייחסתי חשיבות תהומית למראה חיצוני וכיום בחמישים פלוס זה חשוב אך הרבה פחות ובהחלט ניתן לבנות משיכה ולהתאהב בגבר על בסיס אישיות כובשת. כנראה שטבעי שכך נרגיש בגיל צעיר,חשוב שתימשכי ושלא ידחה אותך,אם דוחה..תמשיכי לחפש אם לא תני לזה צ'אנס למרות שאינו דוגמן שרירי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד