מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה נוספתמתי10/04/2015
האם זה בריא לראות פורנו ולעשות ביד ?
אני בהרגשה שזה בא על חשבון היחס עם האישה.
אז נכון שזה בריא לעשות ביד לבד אבל האם זה כולל הסתכלות בפורנו? לאחרונה קרו לי מספר מיקרים של העדר זקפה אולי לחץ משהו פסיכולוגי האם זו תוצאה של פנטזית הפורנו שהיא כל כך חזקה ומשפיע לרעה על טיב היחסים.
לאחרונה אני נתקל בכתבות שפורנו לא הכי בריא ואף מזיק האם כך ?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת - תגובה
אורית פס10/04/2015הכול תלוי באיך וכמה....
אם זה במקום סקס זוגי זה מזיק
אם בשביל להתעורר מינית ולהחיות תשוקה וחשק זה מועיל.
בעקרון מזיק להתמכר לפורנו או לצפות שבת זוגך תתנהל כמו בסרט פורנו
מזיק ללמוד מהי מיניות מפורנו ומזיק להיכנס לתחושת נחיתות על רקע גוף או גודל אבר מין לא כמו שראית בפורנו...בקיצור,חשוב להבין שפורנו הוא פיקציה ומדיה שיש בה הרבה הטעיות ואשליות וממקום כזה של הבנה ניתן להשתמש בה גם בצורה מועילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אגב האם אפשר
מתי11/04/2015להשתמש במשחה ? הבנתי שיש כמה משחות שמוכרים בחנויות סקס או באתרים ספציפיים.
האם זה יכול לעזור או שזו סתם שרלטנות ?
משחה בשם "מקס מן" או "מקסודורם" האם זה יכול לסייע לזקפה לדעתך? האם זה בטוח לשימוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקפה
מתי20/04/2015שלום,
הייתי אצל אורולוג של הקופה - לקח לו 2 דקות ואז אמר אין שום בעיה זה קורה והמליץ לי על לויטרה 10 מ"ג - טוען שזה יעשה את העובדה?! אך האם אני אכן זקוק לכדור ? הבנתי שאין לי משהובריאותי וככל הנראה מדובר במשהו פסיכולוגי / משכיה / מיניות / וכו...האם כדור זה לא ממכר? כל פעם לרוץ לחפש כדור בכדי לעשות סקס ? מה לגבי תופעות לוואי וכו'...
אולי אפשר להתגבר על כך באמצעות פסיכולוגיה ושיטות חשיבה / למידה ?
אשמח לחוות דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)