ירידה בזקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בזקפה
    פיני
    23/04/2015

שלום' אני בן 27 נשוי מזה כשלוש וחצי שנים. עד כה מעולם לא היו לי בעיות בזיקפה והסקס שלנו היה פשוט מושלם. בשבוע האחרון לאחר כ- 20-25 דק' של סקס (כולל פורפליי וכו') יורדת לי הזיקפה ואני לא מצליח להחזיר אותה בשום צורת גירוי. לאחר כ- 30-40 דק' נראה שמשהו שם "מתעורר" ואיבר המין חוזר לעצמו אך עדיין לא בצורה מושלמת. שתי נסיבות שברצוני לציין: 1. במהלך השלושה שבועות האחרונים לקחתי 3 פעמים ויאגרה סתם בשביל הסקרנות, מעולם לא צרכתי לפני כן את הכדור ואני גם לא צריך לצרוך אותו (בדר"כ הסקס מעולה, הזיקפה ממושכת ואין שום בעיה). הפעם האחרונה שלקחתי הייתה לפני כשבוע וחצי. 2. במהלך השלושה שבועות האחרונים עשינו סקס בערך כ- 35 פעמים (אני יודע, מספר קצת מוזר), למרות שהממוצע שלנו גם בדר"כ די גבוה עדיין מדובר בנתון חריג. בנוסף, אשתי צריכה לקבל מחזור כך שמתוכננת לנו הפסקה של כשבועיים (היא דתייה ושומרת טהרת המשפחה). האם לדעתך יש קשר לחלק מהנסיבות שציינתי ? מה יכול לעזור לי לפתור את המצב ? ממש תודה רבה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בזקפה

הוספת תגובה

• ירידה בזקפה - תגובה

אורית פס
    31/05/2015

סליחה פתחתי בטעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה בזקפה - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    05/06/2015

התשובה בגוף הפניי. איבר המין שלך אומר לך:"שחרר אח שלי....קרעת לי את הצורה" ...."אז אין לי כוח לעמוד"
    בעברית פשוט תרגיע והכל יסתדר!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו