אהבה בלי סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבה בלי סקס
    ציקו
    29/04/2008

יש לי חברה כ-4 שנים בחצי השנה הראשנה היה יחסי מין ללא חדירה והיה מעולה ואפילו היא הייתה מעונינת לגוון והייתה יותר פתוחה ממני אך היא לא רצתה חדירה והייתה בתולה עד שלבסוף זה קרה והיינו עושים זאת פעם או פעמיים בחודש והיא לא רצתה לשכב בתדירות יותר גבוהה וכבר שנתיים כמעט בקושי יש סקס אולי פעם בחודש ואני מאד נמשך אליה וחרמן תמידי יש לציין שאנחנו מאד אוהבים ויש לנו קשר טוב ורק בגלל זה אני רב איתה כי תמיד היא נמנעת מסקס ושרבים אז היא אומרת שאני לוחץ אך גם שהפסקתי ללחוץ זה לא קרה היא גם לא גומרת בחדירה וזה מבאס אותה דיברנו על זה וידוע שזו בעיה של רוב הנשים אבל שהיא היתה גומרת מהדגדגן לפני שבתלתי אותה היה יותר כיף ושנינו נהנינו אני לא יודע מה לעשות תמיד אנחנו רבים על זה ושום פתרון לא עוזר אני מתוסכל שאנחנו 4 שנים ואין לנו חיי מין בכלל גם היא לא פתוחה בסקס ורק אפילו שאני אומר משהו שקשור לסקס היא נכנסת לחרדה ומתעצבנת מאיך אפשר להגיע למצב שנהיה יחד עם יחסי מין מלאים וטובים כי היה לנו כבר כאלה ללא חדירה בהתחלה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהבה בלי סקס

הוספת תגובה

• אהבה בלי סקס?

30/04/2008

ציקו נראה שאתה במצוקה משאלתך. לא ברור לי מה גילכם ומה הנסיון המיני הקודם שלך.עם זאת, נראה שלא מדובר בבעיית סקס דווקא, אלא בבעיית תקשורת. למרות האהבה הגדולה הקיימת, יש פער בתקשורת המינית ובצרכים שלכם. לא ברור לי מה גורם לה ולך עונג והנאה מלבד חדירה והאם אתם עושים זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו