מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקלחת לפני מין אוראלימלי29/04/2008
אני ובן זוגי כבר שנתיים וחצי ביחד ואוהבים מאוד. יש לנו מערכת יחסים בריאה טובה ומינית. תמיד נהניתי ממין אוראלי, ועם בן זוגי במיוחד. הבעיה היא שחבר שלי מבקש ממני לשטוף את עצמי בכל פעם שהוא מתכוון לעשות לי מין אוראלי. עניין זה די מפריע לי. זה הורס את הספונטניות: לאחר הבקשה הזו אני יודעת שזה כבר הולך להגיע, ואין לי שום גורם הפתעה. גם בינתיים יורדת לו הזקפה, ואין המשכיות של כל המשחק מקדים, כי אני צריכה לעצור הכל וללכת לשטוף את עצמי. אני מכבדת אותו, אך זה עדיין מקשה עלי. עלי לציין גם שאני שומרת על הגיינה מאוד גבוהה באזור ודואגת על... מראה מסודר. מעולם לא היתה לי כזו בעיה עם גברים אחרים. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי
ד''ר חגית כהנא30/04/2008אזור איבר המין נקי ואכן אין בעיה במין אוראלי גם ללא מקלחת.
בררי איתו מה הקושי שלו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי אותו ו...
מלי01/05/2008הוא אמר לי שהוא לא אוהב את הריח של איבר המין. וזה לא רק אצלי, זה היה ככה עם כל החברות הקודמות שלו. האם מגבון לח המיועד לאזור יכול לשמש כתחליף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברת החיים קשים
סניוריטה30/04/2008תשטפי ותגידי תודה שהוא יורד לך כי בעלי לא ירד לי גם בחלוצמות הכי ורודים....אם בניים ירדה לו הזקפה תחזירי לו אותה עם מזמוזים וליטופים בזין מה הבעיה?.......סך הכל כולנו נתקענו עם מחשהבות שאיבר מין זה דבר מלוכלך ואת צריכה להגיד תודה גדולה שיש לך בן זוג צולל1!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כמו מין אוראלי
רועי01/05/2008אני אישית לא כלכך מבין את הבחור
מין אוראלי הוא מדהים ולרדת לאישה שנהינית מזה ומרגישים שהיא נהינית מזה אין דבר מדהים יותר כי מרגישים שליטה מוחלטת בהנאה והכוס הוא דבר טעים ומדהים ביופיו ובקשר לבעית הריח אני לא חושב שיש בעיה כזאת אלא אם כן יש לך פטריה מסוימת ויש לגשת לגניקולוג ולבדוק זאת אחרת אין שום בעית ריח או לא אמורה להיות כזאת ואין מצב שמקלחת תפתור אותה אם קיימת.
תמשיכו להנות ממין אוראלי ותבדקי קיומה של בעית פטריה חוץ מזה איבר המין הוא המקום הכי נקי בגוף בודאי ובודאי נקי מהפה והלשון :-) ומשום מה לאף אחד אין בעיה להתנשק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרועי
מלי01/05/2008אין שום פטריה ואנחנו כבר הרבה זמן ביחד אז זהו מצב תמידי. הבעיה היא לא אצלי, הוא סיפר לי שגם עם חברות קודמות היה מפריע לו הריח. אנחנו מספיק פתוחים כדי שיגיד לי אם משהו בי ספציפית מפריע לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי אותך
רועי01/05/2008אז נשאר לומר לו שלא הכל מריח ורדים בחיים שיתגבר על הבעיה שלו . בסך הכל האיזור הוא הנקי ביותר בגוף והוא צריך להסתגל למצב כדי לא לפגוע בך ולא לפגוע ביחסי המין שלכם כי אכן גם אני הייתי מתחרפן מהצב . כשאתה חרמן אתה רוצה סקס עכשיו ולא אחר כך :-)
יש פתרונות נוספים כמו מגבונים לחים שיכולים לעזור לו להתגבר על הבעיה את מומנת לנסות את זה ומעבר לכך באמת לגרום לו להבין מדובר באיזור נקי מאוד ושלא הכל מריח מורדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)