מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דגדגן רגיש במיוחד עד כאבטל30/04/2008
שלום
אישה צעירה מכירה את עצמי ואת המיניות שלי ולא מצליחה לפתור בעיה אחת.
אם אני מאוד מרוגשת, הדגדגן שלי מגיע לסף של ריגוש כזה שאי אפשר לגעת בו בכלל, לא ישירות, אבל בגלל הגודל הקטן... גם נגיעות מסביב "מקפיצות" את הכאב... התרחקות ממנו ומהמסביב - לא מענגת עד כדי אורגזמה ונגיעות ממש קלות גם לא. באשר אבדנו אבדנו...
בפועל מה שאני עושה זה שאני לא מטפסת גבוה כל כך מבחינת הריגוש וחותכת את האורגזמה היכנשהו בהתחלה. כלומר לכתחילה לא נכנסת לאקט של בניית תשוקה גדולה ויש אורגזמה אבל מינורית.
אני יודעת שאני יכולה לחוות הרבה יותר, ואם אני מתחילה לרעוד וכו'- הדגדגן והרגישות שבו גורמים לי להפסיק.
אגב, אני מאוד רגישה גם באיברים אחרים (וגיניסמוס קל -בתחילת קשר או במצבים לא נוחים, עור רגיש, וכו', נדמה לי שהעצבובים אצלי עובדים שעות נוספות... ).
למי הפתרונים? כל המלצה על אמצעי לאוננות נעים כלשהו או תנוחה.. ובעקיר מידע על התופעה.
תודה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
רועי01/05/2008זה נושא מענין מה שאת מציינת ולדעתי הפתרון היחידי הוא אימון והרגל מחדש של הגוף באופן דומה למה שביצעת עד עכשיו.
כלומר אני מציע שתמשיכי לאונן ותנסי למשוך את זה כל פעם עוד קצת ותרגילי את הגוף אולי אחרי פרק זמן סוף סוף תצליחי להגיע למטרה.
את יכולה גם לשלב לא רק מגע ישיר בדגדגן אלא באמצעות ויברטורים לשלב קצת הנאה וגינאלית וקצת הנאה מהדגדגן ואולי זה מה שיוביל אותך למטרה הנחשקת. כלומר תמשיכי לנסות להכיר את גופך באופן עצמי עד שתמצאי את בדרך שתוביל אותך לאותה מטרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
טל01/05/2008היי...
בהתחלה היה לי מוזר לקבל תגובה שלא אמיש מקצוע, אבל ראיתי שבעצם ביקשתי "כל תגובה"... אז תודה.
בכל מקרה, ניסיתי את מה שציינת, זה לא עוזר. ויברטורים לדגדגן בעייתיים כי הם קשיחים וזה כואב יותר מהכל.
אני אשמח לעצה של מומחה, כי כרגע אין פתרון.
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כאן סקסולוג/ית שיכולים לענות?
טל04/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתור אחת שיש לה את זה
ניצן29/04/2010אולי פחות ממה שיש לך, אבל יש המון בנות כמוך... רובן לפחות.
הפיתרון להכל הוא פשוט לאט לאט להרגיל את הגוף למשוך את זה יותר זמן.
לכי לאמבטיה ועם זרם המים תכווני, כן זה נשמע מצחיק אבל כשאת על הדגדגן אחרי 10 דק' כבר תרגישי רעידות ובידיוק מה שאת מרגישה....
(אם הוא רגיש זה ישפיע עליו מניסיון)
ועם זרם המים יותר קל למשוך את זה בגלל שזה לא כואב כמו נגיעות רגילות... זרם מים אמנם חזק אך לא מכאיב.
תנסי אני מקווה שזה יפתור לך את הבעיה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)