מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנטזיהמיכל29/05/2007
בן זוגי מפנטז עלי עם גברים אחרים?מה זה אומר?עליו?על הקשר שלנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנטזיות...
31/05/2007הפנטזיה מספרת רק על חלק קטן מעולמו הכללי והמיני. פנטזיה יכולה להשאר כפנטזיה או להפוך למציאות תלוי בסוג או בבעליה...
פנטזיה מהסוג שתיארת נפוצה. אבל זה לא אומר כלום עליו או על הקשר שלכם. את יכולה לספר לי הרבה יותר עליו ועל הקשר שלכם על סמך דברים אחרים שאת מכירה מחיי היום-יום שלכם ולא לתת לפנטזיה זו לקלקל, אלא להיפך - לגרות. האם העובדה שהוא מפנטז על גברים מעידה על כך שהוא גם ירצה להתנסות ו/או התנסה? האם עובדה זו מעידה על כך שאינו נמשך אלייך? ואם יתנסה - האם זה מעיד שהקשר איתך אינו מספק אותו? לא בהכרח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מיכל07/06/2007תודה רבה על ההתייחסות דבר ראשון.דבר שני,הפנטזיה שלו היא בעצם שאנחנו שוכבים הוא רוצה שאני ידבר עם מישהו ויעשה ביד תוך כדי שהוא מסתכל,או שאנחנו שוכבים הוא רוצה שאני יפנטז שגבר אחר מקיים איתי יחסי מין ואקרא בשם שלו{לא בשם של החבר},שאמרתי לו שזה מפריע לי אז הוא אמר שזה מדליק אותו שמישהו אחר רוצה אותי.הוא גם זרק לי פעם שהוא רוצה לראות אותי עם בחורה אז אמרתי לו שאני לא רוצה כי אני לא יכולה לראות אותו עם בחורה אחרת והצעתי לו שניפרד ושיממש את כל הפנטזיות שלו והוא לא רצה הוא טען שהוא רוצה את זה רק איתי שמה שמושך אותו זה שאני נמצאת באקט הזה.הוא גם זרק פעם שהוא ירצה לעשות חילופי זוגות ואמרתי שזה לא מתאים לי אני לא מסוגלת לחשוב שמישהי אחרת תנגע בו ובטח שלא תשכב איתו ושאלתי אותו מעניין מה תגיב עם גבר אחר ישכב איתי ותראה את זה?אמרתי לו שזה מתכון להרס עצמי של הזוגיות שלנו ומאז הוא לא הציע את זה.
שאלתי אותו מה יקרה עם אני יממש את הפנטזיה שלו ואני אהיה עם גבר אחר אז הוא אמר שזאת תיהיה בגידה ושזה רק פנטזיה לא יותר!מה דעתך?תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא רוצה לממש
08/06/2007"שאלתי אותו מה יקרה אם אני אממש את הפנטזיה שלו ואני אהיה עם גבר אחר אז הוא אמר שזאת תהיה בגידה ושזו רק פנטזיה. לא יותר! מה דעתך?"
הוא בעצם אומר לך שזה מגרה אותו כל עוד זה נשאר בגדר הפנטזיה. מגרה אותו העיסוק והדיבור איתך על כך ולאו דווקא הרצון לממש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)