מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תקשורת מינית לקוייהמלי29/05/2007
אני ובן זוגי אוהבים מאוד ויש לנו תקשורת מילולית מעולה. אמנם התקשורת המינית רופפת. אני מאוד פתוחה ואקטיבית, מנוסה ממנו ויותר מלאת תשוקה וחיתיות. הוא יותר רגוע ואף סגור, לא אוהב להפתח לדברים חדשים, אפילו לא מוכן לרדת לי אם לא התקלחתי ממש לפני ולא רוצה לנסות תנוחות כמו 69. אני מרגישה שחסרה תשוקה אינטנסיבית ודינמית בסקס, ללא עכבות, עם סערת רגשות והורמונים. הוא חושב שאני יותר מדי מתפרעת באופן מוגזם ונדמה לו שאני לוחצת עליו ביחסי מין שלא תואמים לאופי שלו.
מה לעשות? אני אוהבת אותו מאוד, אבל גם התאמה מינית חשובה לא פחות. אני מפחדת להשתעמם עם הזמן ולסבול מין פושר ומסיונרי. מה גם שבמשפחה שלי הסטוריה עניפה ברומנים אסורים ובגידות, אני מפחדת גם בעתיד להכנס למגמה מחוסר סיפוק. מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דברי חכמים בנחת נשמעים
ד''ר חגית כהנא30/05/2007את מעידה על עצמך כבעלת ניסיון ובעיקר טמפרמנט.
זה מאד מאיים כאשר הוא עדין לומד ומתרגל ואת עושה פירואטים.
נסי להנות מהמגע ומהתפתחות ההיכרות ביניכם.
הוא יפתח וירגיש בטוח יותר בעצמו אם תלכי איתו ולא תאימי עליו.
הרומנים במשפחתך ואם כן או לא תאמצי אותם תלויים רק בך וביכולת שלך להתמסר לקשר ולא להשתלט עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
מלי30/05/2007חשוב לציין שאנחנו לא בתחילת הקשר. אנחנו ביחד כבר שנה וחצי. האמת היא שהוא נפתח מעט מינית מאז שהכרנו וציפיתי למגמת עליה, אך נראה כי המצב התייצב ולי קשה איתו כעת. האהבה, הקרבה והפתיחות הרגשית קיימים אך המזג המיני שונה לחלוטין. מה אם זה לא ישתנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם לא ישתנה?!
31/05/2007דליה מה דעתך? מה יהיה אם לא ישתנה?!
מחד גיסא אנו לא מנבאי עתידות ומאידך גיסא לא נייעץ לך מעל גבי מדיום זה לגבי עתידך הזוגי. אם לא ישתנה ולא תרצי להתפשר תצטרכי לעשות חשבון נפש, לשקול כל צד של המאזניים ולקבל החלטה לבד (או במסגרת ייעוץ).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מרמחמת עלייך...
סיוון01/06/2007יש לנו בדיוק אותה הבעיה ...אני מקווה שחלשנינו ישתפר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני באותה דילמה....
לורן06/06/2007אני מרגישה כמוך לפעמים, רק שהמצב אצלי הרבה יותר גרוע. הוא אף פעם לא ממש נגע בי שם למטה, לא עם אצבעות ולא לדבר על לרדת...
יחסי המין שלנו מאוד קונבנציונליים ובכלל לא פרועים והתדירות שלהם הגיע לפעם בשבוע בערך, פעם אחת. ואותו זה רחוק מלספק....
אני גם בדילמה קשה מאוד מאוד מאוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)